X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Assunta Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2021, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patt....

I jak tam u was sytuacja jak sobie radzicie ?

Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
    r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
    niedoczynność tarczycy
    AMH - 2,7 (02.2019)
    MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
    08.18- prawy jajowód niedrożny
    p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne

KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)

NK-15,2% po aktywacji 39,1%

Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem

Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)

HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07

KARIOTYPY: oboje prawidłowe
  • Martyna_Dietetyk Koleżanka

Wysłany: 4 czerwca 2021, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    Piszę pracę magisterska na temat wpływu żywienia i wybranych parametrów stylu życia na płodność. Proszę jedynie o wypełnienie, krótkiej ankiety, która jest przedmiotem badań mojej pracy mgr. Sama ankieta zawiera pytania dotyczące głównie żywienia 😊 Ankieta jest ANONIMOWA, a jej wyniki posłużą mi jedynie do dogłębnego zbadania tematu i napisania pracy mgr! Z góry dziękuję za poświęcony czas :)

Niestety nie da się wejść w link, trzeba skopiować :( Bardzo proszę o pomoc, potrzebuje jedynie 15 odpowiedzi <3
    https://forms.gle/JRJb6nJFcZn435sW9

• Patt1002 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2021, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas cudownie. Czekamy tylko na te rozprawy... Chce zarobić chrzest w lipcu... Ale wątpię, ze już bedzie po tej naszej glownej rozprawie... Moze ksiądz sie zgodzi zrobic narazie bez dokumentów.

Maluszek jest cudowny <3 pochlania nas całkowicie i to jest tak cudowne, ze nawet nie sądziłam, ze bedzie aż tak pięknie.... W najwiekszych marzeniach nie mogłam sobie wyobrazić tak wielkiego szczęścia ;)

Patt1002
  • Patt1002 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2021, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jej myślałam, ze tutaj coś się beze mnie podziało, podczytam co u Was.... a Was nie ma.... Wieki tu nie zaglądałam takie mam wrażenie xD
    Co dziewczyny u Was słychać?

Patt1002
‹‹ 1676 1677 1678 1679 1680
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ