Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzix88 wrote:Doma u mnie ta sama sytuacja z tym ze ja juz tez negatywny na koncie mam...Milano wrote:Doma trzymam kciuki żeby już nie przyszła @. Kiedy chcesz testować?
Ja nawet nie testuję- szkoda mi kasy. Zanim zrobiliśmy sobie przerwę, to potrafiłam robić z 3 testy mimo poprzednich negatywnych- byłam święcie przekonana, ze na pewno:
a) zrobiłam pierwszego za wcześnie
b) test był felerny/ zbyt mało czuły
Tak, już miałam coś z bańką. Teraz wiem, że to kwestia kilku dni ewentualnej obsuwy i @ przyjdzie. Obiecałam sobie robić JEDEN test jak @ będzie się spóźniał minimum tydzień. I nie kupuję testów w zapas, bo potem mnie korci by sikać
Trzymam kciuki za Was :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2017, 10:23
-
nick nieaktualnyDoma90 wrote:Ja nawet nie testuję- szkoda mi kasy. Zanim zrobiliśmy sobie przerwę, to potrafiłam robić z 3 testy mimo poprzednich negatywnych- byłam święcie przekonana, ze na pewno:
Tak, już miałam coś z bańką. Teraz wiem, że to kwestia kilku dni ewentualnej obsuwy i @ przyjdzie. Obiecałam sobie robić JEDEN test jak @ będzie się spóźniał minimum tydzień. I nie kupuję testów w zapas, bo potem mnie korci by sikać
Trzymam kciuki za Ciebie, mam nadzieję, że Tobie się udało mimo negatywnego wyniku. :*
ja do tyg po @ nie wytrzymam zawsze sikam 14 dpo. nie chodze na bete wczesniej bo szkoda kasy i zawsze mam jeden gora dwa testy w domu. wiec mam podobne podejscie do Cebie ale do tyg po terminie @ nie wytrzymam z jednego prostego wzgledu chce jak najszybciej zbadac progesteron zeby ewentualnnie skonsultowac sie z ginem czy cos na podrzymanie brac. ale ja nie z tych co sikam hobbystycznie na testy od 8 dpo za Ciebie tez trzymam kciuki! -
Doma90 wrote:Ja nawet nie testuję- szkoda mi kasy. Zanim zrobiliśmy sobie przerwę, to potrafiłam robić z 3 testy mimo poprzednich negatywnych- byłam święcie przekonana, ze na pewno:
Trzymam kciuki za Was :*
Podziwiam ja miałam testować w niedziele o ile @ noe przyjdzie ale nie dam rady,tym bardziej ze w weekend szykują mi się dwie imprezy wiec chciałabym pic bez ewentualnego poczucia winy -
Hejka ja też z tych, co nie sikają obsesyjnie na test. W poprzednim cyklu miałam testować w dniu @ i test się nie przydał. W tym cyklu @ powinien przyjść 22-24 lipca. Obiecałam sobie, że najwcześniej zatestuję pod koniec miesiąca a czy będzie taka potrzeba to się okaże. Ogólnie obstawiam ten cykl bezowulacyjny, chociaż ovu wyznaczył owulację wtedy, kiedy wg mnie mogła być. Pożyjemy, zobaczymy
Miłego dnia -
Dzień dobry!
Teściowa mnie obudziła telefonem po nocce. Niecałe cztery godziny snu .
U mnie @ nadal brak. To już 37 dc. Robię się zła.
Ja bym może nie testowala tyle, gdyby nie to, że w przypadku pozytywu muszę od razu lecieć do lekarza po leki. Prawdę mówiąc zaczynam się trochę bać i świrować - a co, jeśli testy nie pokazały, a się udało?
Proszę, powiedzcie, że nie mam się czym przejmować, że test 14 dpo na pewno by pokazał coś...4.04.17, 9 tc [*]
Podejrzenie zespołu antyfosfolipidowego
Niedoczynność tarczycy
Leszek jest z nami! 29.05.2018 -
nick nieaktualnyKotCzarownicy wrote:Dzień dobry!
Teściowa mnie obudziła telefonem po nocce. Niecałe cztery godziny snu .
U mnie @ nadal brak. To już 37 dc. Robię się zła.
Ja bym może nie testowala tyle, gdyby nie to, że w przypadku pozytywu muszę od razu lecieć do lekarza po leki. Prawdę mówiąc zaczynam się trochę bać i świrować - a co, jeśli testy nie pokazały, a się udało?
Proszę, powiedzcie, że nie mam się czym przejmować, że test 14 dpo na pewno by pokazał coś...
no tak wiadomo ze sa sytuacje kiedy trzeba szybko testowac bo trzeba szybko brac leki. moze idz na bete bedziesz miala 100% pewnosci -
KotCzarownicy u mnie taka sama sytuacja. Nie wiem co się dzieje 34dc testy negatywne, beta również. Czekam, tylko nie wiem na co i ile jeszcze zanim się @ pojawi.
Czy któraś z Was pije inofem lub coś podobnego? Pijecie cągiem, czy robicie po cyklu/przed @ jakąś przerwę? -
Kocie zgadzam sie z Madziulą. Jak chcesz mieć pewność w razie "W" pędź na betę. 14dpo to już na pewno pokaże się prawdziwy wynik.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki za sikance byłam wczoraj u gin i tak jak w 11dc nie było pęcherzyka dominującego ani na lewym ani na prawym tak wczoraj w 18 dc okazało się ze jest na prawym 16,9 endo 6,7mm między nd a wt powinien pękać czyli jestem przed owu niestety z racji tego ze zmieniam prace to na monitoring chodzę tylko żeby zobaczyć czy mam ovu 22.07 idę zobaczyć czy będzie ciałko żółte mimo ze wydawało mi się ze śluzu płodnego brak tak gin stwierdziła ze jest widoczny rano robiłam tez krzywa cukrowa i insulinowa jutro powinny być wyniki
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Drogie dziewczyny może będzie umiały mi pomóc. Otóż staramy się od 4mcy z TŻ o dziecko. Póki co nic nie wychodzi. Cykle mam nieregularne 27-31 dni. Owulacja zazwyczaj przychodzi szybko bo około 12-13 dnia cyklu . Zawsze krwawię kilka dni przed okresem więc lekarz przepisał mi luteinę. W tym cyklu kochaliśmy się z partnerem od 10 do 13 dnia cyklu, codziennie. Byliśmy na wyjeździe więc nie mogłam sprawdzić testem czy były to akurat dni płodne. Po powrocie do domu 14dnia cyklu zrobiłam test, który wykazał dwie kreski. Testowa była jednak trochę bledsza od kontrolnej . W 16 dniu cyklu kreski już nie było. Czy to możliwe, aby owulacja była wcześniej, a w momencie kiedy pierwszy raz testowałam stężenie lh już spadało ? To pierwsze pytanie. Drugie natomiast : czuję ból w podbrzuszu. Łudziłam się że może jednak się udało ale zrobiłam test ciążowy i jest negatywny. W tej chwili jestem w 24 dniu cyklu. Na okolo 5 dni przed okresem , w 11 dniu po ostatnim stosunku. Czy możliwe aby test mógł jeszcze nie wykazać ciąży? I wreszcie czy luteina może wywoływać takie objawy jak ból jajników ? Napiszcie o swoich doświadczeniach.staramsię85
-
Hej hej
Ineczja trzymam kciuki za wyniki badań i monitoring. Nie zapomnij wziąć męża w obroty Owocnych staranek
Mili co tam u Ciebie? Jak w tym cyklu? Mam nadzieję, że zakończysz go zieloną kropką
Staramsię85 poczekaj do terminu @ i zrób test ponownie lub od razu idź na betę. Za szybko testowałaś. Dużo cierpliwości życzę i oby ten cykl zakończył się pozytywnie. -
MalPog dziękuję my póki co mamy wstrzymane starania monitoring robie żeby wykluczyć niektóre rzeczy teraz czekamy czy pecherzyk pęknie sam:)
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615