Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewcia no ja tak myślałam że jak się nas uzbiera zafasolkowanych to utworzycie wątek taki "nasz"
AneTka87, Kimmy lubią tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
Ło no ja właśnie idę po ciasto czekoladowe od mojej babci. taka mam na nie ochotę! Booooze ale leniwa niedzielaaaa.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Ooo wzięłam ciastko a Wróbel podejrzliwym wzrokiem: masz ochotę na słodkie? A ogórka nie chcesz? Jak z pełną buzia tylko głową kiwnelam że nie, to stwierdził: o szkoda.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
Po wczorajszym resecie zeszło ze mnie ciśnienie i jakos ja czuję że tej ciąży nie będzie. jeszcze nie wiem jak dzisiejsza tempka, bo wczoraj alkohol i nie mierzylam.
Ewcia to może na chłopca.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyZobaczymy Kochana jutro na Twoją temperaturkę
Na chłopca mówisz? Byłoby! Pilnowałby za kilka lat siostrzyczkę na imprezach . Ale ja mówię: "Nie ważna jest płeć. Ważne, żeby mamusie kochało"Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 14:32
Jaspis lubi tę wiadomość
-
No podobno że na słone, kwaśne to na chłopca. też bym chciała najpierw synka z tego samego powodu.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Hilary na razie cały czas jestesmy w szoku ale chcemy się cieszyć póki jest nam dane. staram się nie myśleć i nie zadreczac się tymi wszystkimi powikłania lmi jakie mogą wystąpić. Na tym etapie jest dobrze i tego chcemy się trzymać.
A jak damy radę z trójka to nie wiem. :o
-
U mnie tak było :p Z synkiem w ciąży zajadała się chrupkami, frytkami, zupa mi np rosół i mięsem a potem miałam fazę na kiwi :p Z córeczka odrzuciła mnie całkowicie od mięsa i ciągnęło do słodkiego i zajadała się brzoskwiniami z puszki a właśnie możecie mi jakoś streścić ile już jest z was w ciąży i co se urodzi i kiedy i w ogóle coś o was ? Nie dam rady tego wszystkiego nadrobić co napisałyscie a chciałabym jakoś Was poznać
-
Hilary ogólnie to szczęśliwy wątek od nowego roku zafasolkowanych jest koło 13tu. z czego 3 nas nie opuściły i są z nami do tej pory
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Kimmi u mnie w rodzinie (tj. moja ciotka) urodziła bliźniaki, zostawił ja mąż (taki palant że masakra, znalazł sobie inna bez dzieci oczywiście) a ona sama poradziła sobie z wychowaniem dwójki dzieci do tego miała dom na głowie i zadbać o utrzymanie wszystkiego. Poradziła sobie bez większych problemów. Ja kiedyś miałam chłopaka który był jednym z trojaczków, gdybyście ich tylko widziały żadna by nie powiedziała że to jest rodzeństwo a co dopiero trojaki. Jak rozmawiałam z ich mamą przyznała mi że fakt jest to wyzwanie ale ona mogła również polegać na swoim mężu który ja odciążał. Pamiętaj że Ty również nie jesteś sama, masz męża który jak juz nam pisałaś chodzi z bananem od ucha do ucha Wierze w Was i tak samo w to że dacie sobie rade wzorowo, macie siebie nawzajem a to jest bardzo duże wsparcie i dla Ciebie jak i dla Twojego męża. Nić tylko wam życzyć zdrowia x3 bo szczęście x3 już Was spotkało Trzymam kciuki x319.12.2019 ♥️ 3600g 54cm
-
No oby grono ciężarówek się powiększało w ogóle ciekawa jestem kto w najbliższym czasie testuje. Gdzieś mi ta lista zaginęła.
Jaspis lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny