Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Staram się z mężem o dziecko drugi cykl .. nawet z testami owulacyjnymi. .. to mój 22dzień cyklu ... Przytulanki były w dni niby plodne tak jak testy pokazywały ... niestety od wczotaj mam mocne bóle brzucha dokładnie takie jak przed okresem ... ból piersi i taki rozdety ten brzuch niby do okresu jeszvze 9dni ... Ale boję się ze nic z tego ... A od poniedziałku mam jeszcze temerature w granicach 36,9 -37... czy mam szansę podzielcie się opiniamiAggga
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagga wrote:Staram się z mężem o dziecko drugi cykl .. nawet z testami owulacyjnymi. .. to mój 22dzień cyklu ... Przytulanki były w dni niby plodne tak jak testy pokazywały ... niestety od wczotaj mam mocne bóle brzucha dokładnie takie jak przed okresem ... ból piersi i taki rozdety ten brzuch niby do okresu jeszvze 9dni ... Ale boję się ze nic z tego ... A od poniedziałku mam jeszcze temerature w granicach 36,9 -37... czy mam szansę podzielcie się opiniami
-
Aga no pewnie ze masz szansę. 2 cykl starań to jest dopiero początek, także spokojnie podejdzcie do tematu. Czekaj spokojnie do testowania. Trzymam kciuki.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zgadzam się z Doma.
Aga wyluzuj. Objawy ciążowe są mylone z tymi na @ więc może to być ciąża może @. ale najważniejsze to się nie nakrecac, choć wiem że to nie proste
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Lorien trzymam kciuki z całych sił!
-
nick nieaktualny
-
Taka dziwna sytuacja. Bol owulacyjny mialam przedwczoraj, wiec ten cykl spisalam na straty. Dzisiaj tak sobie mysle: a kurde, kaze menszowi wejsc pod prysznic, bo dalej mnie swedzi Patrze sie na swoja bielizne, a tam sluz jakby plodny (ktorego nie bylo wczesniej). Mysle se, eee jakies pozostalosci. Po wszystkim, monsz mowi, ze dzisiaj bylo baaardzo wilgotno, a sie nie napracowal zbytnio, zeby tak bylo No, ciekawe co z tego wyjdzie.
Ewcia_92 lubi tę wiadomość
-
Hahahaha nie, nie, mam wszystko pod kontrolą. mniej lub bardziej ale mam. :S
Ewcia_92 lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Karolyna to może akurat się wstrzeliliscie z reszta bol owulacyjny nie musi towarzyszyc tylko przy owulce, może wystąpić kilka dni przed. a Ty nie mierzysz tempki?
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.