Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lollita BOOOO... ŚMIERDZI MI WEEKENDEM.
zaraz zamykam kompa i moja czerwona Skoda odjedzie z firmowego placu aż się będzie kurzyć.MilliSBB lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
Jaspis mozesz mnie wypisać z jutrzejszego testowania...
Przyszłam po pracy do domu, miałam mile zacząć weekend a tu @ i kolejne rozczarowanie
Ehhh beznadziejnie, szkoda słów28 lat, ok 2 lata starań
prawy jajnik ciągle cisza
lewy jajnik słaby
endometrioza??/PCO??
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami
-
Ja juz w domku zaraz coś zjem i biorę się za sprzątanie mieszkanka jutro mąż w domu to coś fajnego się porobi przytulam wszystkie dziewczyny do których zawitała @ nie możemy się poddawać
Ewcia piękne zdjęcie usg dobrze ze do nas zagladasz:)
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualnyIneczka, foteczka z wczoraj
.
Dawno u Was nie byłam bo trochę się u mnie ostatnio działo, ale będę do Was zaglądać z miłą chęcią.
Ja mam spokój od sprzątania na dobry czas. Wróciłam dzisiaj po 3 dniach ze szpitala. Mam kategoryczny nakaz leżenia i duphaston.
-
nick nieaktualny
-
Ewcia dziękujemy
Są wyniki.
Upłynnienie do 30 min.
objętość 2,6 ml
liczba plemników: 31,7 mln w ml. w ejakulacie 82,3 mln.
prawidłowa budowa 4%
a ruch postępowy szybki (tylko) 0,8 %
b ruch postępowy wolny 33,3%
c ruch niepostępowy 22,5 %
d nieruchome 43,4 %
-norma a+b od 32 % lub a+b+c więcej niż 40 %
hmm, malutko tych szybkich i ruchliwych, ale niby wszystko w normie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2017, 18:35
LUF
20.04.2018 - beta 46,19
-
nick nieaktualny
-
Jaspis ja nie testuję w tym miesiącu i nie wiem też kiedy będę miała @. Jestem na luteinie, w tamtym cyklu @ totalnie mnie zaskoczyła i w tym będzie ta samo
Ewcia mam nadzieję, że to tylko takie chwilowe i niedługo wszystko się unormujeOdpoczywaj jak najwięcej
-
Perełka ślicznie rośnie patrząc na zdjęcie ale co było powodem pobytu w szpitalu? Ewcia jak się czujesz?
Dobrze, że zaglądasz i odzywasz się od czasu do czasu. Niestety jest chwilowy zastój w wątku z fasolkami ale to z pewnością się zmieni. MUSI! Bo każda z Nas doczeka się wreszcie swojej Fasolki. -
nick nieaktualnyZ pewnością każda z Was będzie tulić i całować małe kopytka!
.
Dzieciątko rośnie i wg USG wszystko jest w jak najlepszym porządku. Maluszek ruchliwy bardzo, nic się nie odkleja, nie odchodzi a dostałam plamień i bólu brzucha. Pobadali, poobserwowali, leki przepisali i nakazali leżeć plackiem. Więc leżymy. W poniedziałek mam wizytę więc zobaczymy co dalej i jak długie to leżenie.
Ciążowe objawy = 0. Nic mi nie dolega
Jedynym minusem pobytu w szpitalu jest powrót do domu z przeziębieniem.. Ale z tym sobie poradzimy.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny,które biorą norplorac biorę go tydzień 13 powinnam dostać @ w moim wypadku tylko plamienie ale zawsze jak w zegarku 13 a teraz nic czy u was też ten lek wydłużyl oczekiwanie na okres?
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
anciaa wrote:floreczka dobrze mi coś tam śmigało, że Ty byłaś na hsg i pytałaś o serduszkowanie po?
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!)