Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzuzi_c wrote:Dziewczyny ja pękam od tych racuchow a teraz walczę ze snem dobra ale nie zasne nie zasne! !!
Haha może też pozytyw 21 będzie ja za to nie jem dużo... Staram się. Troche słodkie mnie gubi ale już nie ma ptasiego mleczka to nie bedzie czym duoy zapychać przy kawie. Kawe też odstawie bo przy kawie zawsze musi byc cos slodkiego. Nawet galaretki krakowskie mogą być chociaż dwie... -
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Dajesz Phia o co kaman ?
Ja właśnie siedzę i chyba kolacji nie zjem... Jestem tak wzdęta że mi się biustonosz wżyna w skórę ;/ I siedzę wściekła bo miałam zjeść te kluski na parze ale chyba je zostawię w końcu i tylko chłopakom zrobie na kolacje
Ania ja wskakuję sobie na stepper na pół godzinki.
Phia jeżeli tylko będę mogła też jakoś pomóc to jasne. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdasiowaMama wrote:Na mnie możesz zawsze
Jest tu dziewczyna która nas czyta Od początku... Właśnie ta wycytowana
Była z nami na starym forum, ale tutaj jakoś nie może się wbić w nasze rozmowy
Chce żebyście ją ładnie przyjęły ze względu na nią było nowe forum, a odebrałyście to inaczej, ale trudno nie miałam czasu na tłumaczenie wiec wyszło jak wyszło....
Chciałam jej pomóc żeby poczuła się dobrze i wbiła w nasze grono... Musiałam się ciut nagimnastykować xD
Licze na to że w końcu bd sie odzywać a nie tylko czytać i pisać wiadomości do mnie
Kochane licze i na was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 19:26
milea.26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:No chyba tak zrobie. Od K wezme koszulke wieksza żeby nie było mi tak biustu widać... A wierzcie mi... Mam czym oddychać ;/
Stoimy w pracy,, plus minus z 16 bab jest U nas w pracy. Gadamy jak zwykle o pierdolach. Temat cycki. Ze każda ma jeden większy a drugi mniejszy bla bla bla...
A ja do nich "wy się cieszcie!!! Ja mam jeden dłuższy, drugi krótszy" hehehe
ŻycieeeeeEwa89_89, milea.26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:A czemu AdasiowaMama nie wbiła się na ten wątek? Zawstydziła się kogoś czy ktoś coś nieprzyjemnego napisał? Nie odnotowałam w ogóle takiej sytuacji Adasiowa, dołączaj do nas!
Adasiowa Dawaj -
nick nieaktualnyTak jak pisze Melunia... Czasem każda z Nas pisze w eter.. Bo zaraz jest zmiana tematu.. Kawa na ławę.. Niech pisze, dobija się, krzyczy na Nas.. Nie trzeba od razu zaraz nowego wątku zakładać z wybranymi.
Ma tu pisać każdy i o wszystkim o czym ma ochotę. Ja tak uważam.
SA wariatki, spokojne, bogobojne, czcicielki szatana... Ale co to za różnica!!??
Tak jak ktoś napisał mamy jeden cel!! Ciąża!!!
Mamy iść do niej ramię w ramię!!!
Więc pisać tu każda o wszystkim. A jak ktoś Nam umyka.. Przepraszamy... Przypominać sięWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 19:33
najra88, Ewa89_89, milea.26, Paula 90 lubią tę wiadomość
-
Phia wrote:Jest tu dziewczyna która nas czyta Od początku... Właśnie ta wycytowana
Była z nami na starym forum, ale tutaj jakoś nie może się wbić w nasze rozmowy
Chce żebyście ją ładnie przyjęły ze względu na nią było nowe forum, a odebrałyście to inaczej, ale trudno nie miałam czasu na tłumaczenie wiec wyszło jak wyszło....
Chciałam jej pomóc żeby poczuła się dobrze i wbiła w nasze grono... Musiałam się ciut nagimnastykować xD
Licze na to że w końcu bd sie odzywać a nie tylko czytać i pisać wiadomości do mnie
Kochane licze i na was
Dziękuje słońce
Od nośnie nowego forum nie miało ono na celu broń boże nikogo urazić więc nie rozumiałam złości kilku z was w końcu wiele z nas jest na różnych forach i nikt nie ma o to pretensji . Ale dobrze było mineło . Tak ta dziewczyna to ja (gdyby któraś nie zgadła ) . Chyba te cykle i starania wszystkie mnie przerosły a część z was znaczy podejście cześć z zwas jeszcze mnie podminowało . Nakręcałam sie nie potrzebnie. Sprawdzanie wszytskiego itp. Jeśli chcecie to to róbcie nie neguje za dużo poprostu wziełam do sibie . Ale już wróciłam silniejsza Jestem nie znikne
Dziękuje Aniuu
ps. Post nie ma na celu obrażenia nikogo każdy ma prawo do postępowania jak uważa .Ewa89_89, Kasiulka90, Ania2014 lubią tę wiadomość
14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Adasiowa no weź... przecież my cały czas Tobie Pamiętamy, mi też ciężko czasem się wbić bo zanim coś napisze to już się temat zmienił hahaha zaraz wrzucę fotki z wynikami mojego... tylko mu nie mówcie że jego wyniki nasienia krążą w necie
milea.26 lubi tę wiadomość
⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AdasiowaMama każda z nas przechodzi to na swój sposób niestety my kobiety mamy przerąbane. Ale ja już tu wiele razy pisałam ze wszystkie jesteśmy wyjątkowe i Ty też o tym pamiętaj gadam jak jakiś coach a sama jestem nie lepsza i czasem mam podłamkę
No i wszystko dobrze się skończyło. Czy ja mogę w takim razie z tej okazji napić się likierku? może mi ulży w tych cyckowych bólach.Kasiulka90 lubi tę wiadomość