Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMama360 wrote:Paulis mega. No ja tej bety się boję chyba najbardziej chodź mam nadzieję że jak ledwo dotknęłam siusiek i wyskoczyła ciemna krecha to będzie dobrze.
Tym razem nikomu nie mówimy, oprócz Was oczywiście hihi, dopiero jak lekarz potwierdzi że ok.
Nie ma się co bać Kochana. Chociaż sama jeszcze mam obawy i to spore, to staram się siebie i wszystkich uspokajać.
My też nikomu nie mówimy teraz. Dopiero jak lekarz potwierdzi. Sami jeszcze staramy się nie wpaść w nieograniczona euforię. Chociaż nie jest łatwo się powstrzymać -
nick nieaktualny
-
No ja się zastanawiałam nad suwaczkiem ale chyba jeszcze boję sonie zdawać sprawę że to już teraz i że to tak już na te 9 Msc. Muszę chwilę ochlonac.
Może dla Was to była formalność ten mój test ale mi było tak słabo jak go robiłam, nogi i ręce mi się trzesly i serce walilo. Nie byłam pewna do końca.aktap lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaktap wrote:Mama, no Ty jak walniesz wiadomością z rana, to nie ma ch*** we wsi!!!
Moje gratulacje! Z taką ciemną krechą, to beta będzie jak ta lala!
Milea, mnie zalało z rana, także witaj nowy cyklu.
I ja już teraz nie mierzę żadnej temperatury, bo wykresy mam piękne, miód, malina, a w dzień @ leci na łeb, na szyję.aktap lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama360 wrote:No ja się zastanawiałam nad suwaczkiem ale chyba jeszcze boję sonie zdawać sprawę że to już teraz i że to tak już na te 9 Msc. Muszę chwilę ochlonac.
Może dla Was to była formalność ten mój test ale mi było tak słabo jak go robiłam, nogi i ręce mi się trzesly i serce walilo. Nie byłam pewna do końca.
Ja się nie denerwowałam. Test zrobiłam z pełnym spokojem tym razem. Tak jak pisałam wcześniej, ja dosłownie wiedziałam że wyjdzie choć bladzioch
Teraz tylko dużo spokoju i cierpliwości, będziemy rodzić w podobnym terminie.
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Ja się nie denerwowałam. Test zrobiłam z pełnym spokojem tym razem. Tak jak pisałam wcześniej, ja dosłownie wiedziałam że wyjdzie choć bladzioch
Teraz tylko dużo spokoju i cierpliwości, będziemy rodzić w podobnym terminie.
Tak Paulis.. Żeby wszystko było dobrze ❤️Paula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaseczki wezcie mi powiedzcie, bo sie tak zastanawiam...chodzi mi o częstotliwość bzykania w okresie okoloowulacyjnym. Jesli moj mezul ma slabe te plemniki, z malym ruchem itp to jak najlepiej sie bzykac? W sensie ile razy? Czy codziennie, czy moze 2 razy dziennie?
Bo tak myslalam ostatnio ze skoro te plemniki sa takie a nie inne to one nie maja zbytnio szansy aby dotrzec tam gdzie trzeba na czas... -
nick nieaktualny
-
aktap wrote:Mi mąż już wczoraj powiedział, że mam wypie*** ten termometr albo on to zrobi.
Ma rację. Jesteśmy młodym małżeństwem, powinniśmy się cieszyć życiem.
aktap lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama360 wrote:Przed 36,9 a teraz nie mam pojęcia bo dziś miał być 6 dzień cyklu i miałam robić hehe.
-
ABI90 wrote:Miłego dnia dziewczyny mnie dzisiaj czeka kilka godzin jazdy... Jesli kupie test o czulosci 10 to zrobie jutro bo w domu mam te 25. Chociaz nie wiem czy nie wziac siebie na przeczekanie...
na kiedy masz termin @?
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*)