Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze to czekanie jest najgorsze.. Dopiero 6dpo. Juz bym chciala testować i wiedziec w którą podążam stronę. Mysle czy kupic test na urlop w razie w i schowac do bagażu czy po urlopie wrocic i sie tym zająć.
-
Daffi wrote:Kurcze to czekanie jest najgorsze.. Dopiero 6dpo. Juz bym chciala testować i wiedziec w którą podążam stronę. Mysle czy kupic test na urlop w razie w i schowac do bagażu czy po urlopie wrocic i sie tym zająć.
-
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
milea.26 wrote:Az czlowiek od razu humor ma lepszy! Takie wiesci to my chcemy miec jak najczesciej!
milea.26, Paula 90 lubią tę wiadomość
-
Mama360 wrote:No ja nieźle przrtrzymalam i chyba dobrze na tym wyszłam. Były loty samolotem, opalanie, odpoczynek. I się nie stresowalam tak jakbym cień cienia zobaczyła. Może odpocznij na urlopie kochana. Zobacz u mnie.. @ jak miała nie przyjść to nie przyszła. A że wiem dziś a nie 10 dni temu.. Wsio ryba. ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 07:09
-
nick nieaktualnyMama gratulacje
U mnie dzisiaj wypada termin @ (i 10dpo) ale dwie kreski ciemnieją z każdym dniem. Dzisiaj też zrobiłam test w warunkach polowych, ale staraczek nic nie zatrzyma
Wow, ale się cieszę. Też chce takie ciemne kreskiktóry masz dpo?
Daffi, Marza89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/26542f108d57.jpg
10DPO - teoretyczy pierwszy dzień @
Mój dzisiejszy
Jutro-pojutrze betaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 07:17
Applejoy, milea.26, Daffi, zuzi_c, Mama360, Kropeczka85, didi123, aktap, MammaN, Marza89, Ewaaa, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Mama gratulacje
U mnie dzisiaj wypada termin @ (i 10dpo) ale dwie kreski ciemnieją z każdym dniem. Dzisiaj też zrobiłam test w warunkach polowych, ale staraczek nic nie zatrzyma
Wow, ale się cieszę. Też chce takie ciemne kreskiktóry masz dpo?
-
Paulis mega. No ja tej bety się boję chyba najbardziej chodź mam nadzieję że jak ledwo dotknęłam siusiek i wyskoczyła ciemna krecha to będzie dobrze.
Tym razem nikomu nie mówimy, oprócz Was oczywiście hihi, dopiero jak lekarz potwierdzi że ok.Marza89 lubi tę wiadomość