Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Hah
z tymi bocianami i kobietami w ciąży coś chyba jest na rzeczy. Odkąd się staramy jakoś częściej rzucają mi się w oczy.
starania o pierwsze dziecko od 2016 roku
HSG: drożne
nasienie: ok (prócz upłynnienia - mechaniczne!)
być może planowane IUI -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja już u mamy, leżę i podczytuję. My też się do Wielunia wybieramy z bratem i mamą, ale jeszcze nie wiem kiedy, nasza babcia stamtąd pochodzi i jedziemy w odwiedziny do ciotki
Byliśmy u teściowej i jej kot nie odstępował mnie na krok, ale dziwne, bo zazwyczaj nie schodził w ogóle z góry do nas. A dzisiaj to wyjść nie mogliśmy, bo się pchał z nami do drzwi. Pojadłam przynajmniej rosołku, bo obiad męża mi jakoś nie podszedł.
Już mi jakoś lepiej, bo po tym teście mi było smutno, a mąż był wk***iony. Ale był seks i jakoś to rozładowaliśmyMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnydidi123 wrote:Ja już u mamy, leżę i podczytuję. My też się do Wielunia wybieramy z bratem i mamą, ale jeszcze nie wiem kiedy, nasza babcia stamtąd pochodzi i jedziemy w odwiedziny do ciotki
Byliśmy u teściowej i jej kot nie odstępował mnie na krok, ale dziwne, bo zazwyczaj nie schodził w ogóle z góry do nas. A dzisiaj to wyjść nie mogliśmy, bo się pchał z nami do drzwi. Pojadłam przynajmniej rosołku, bo obiad męża mi jakoś nie podszedł.
Już mi jakoś lepiej, bo po tym teście mi było smutno, a mąż był wk***iony. Ale był seks i jakoś to rozładowaliśmy
Jak ma być ciaza to bedzie:) -
nick nieaktualny
-
milea.26 wrote:Ponoc zwierzeta wyczuwaja i ciaze i chorobę. Ale czy to prawda:)? Duzo jest takich zabobonow:)
Jak ma być ciaza to bedzie:)
Wiem. Nie wiadomo ile nam jeszcze zejdzie na czekaniu na pozytyw, także tak czy siak trzeba się uzbroić w cierpliwość. Szkoda tylko, że to takie trudne. I pomyśleć, że kiedyś myślałam, że to będzie najprzyjemniejszy czas, a tak do końca taki nie jest. Mówię dziś do męża tyle miesięcy dbania o zabezpieczenia wcześniej, trzeba było wrzucać tę kasę do skarbonki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 21:33
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
https://www.eobuwie.com.pl/baleriny-gino-rossi-marisa-daf642-306-4900-5300-0-55.html Tylko chyba troszkę ciemniejsze kupiłam
ogólnie super sprawa ten sklep eobuwie w magnolii
No i jeszcze takie
https://www.eobuwie.com.pl/sandaly-gino-rossi-sui-dnh848-az5-0373-0042-0-12-02.html?gclid=CjwKCAjwwJrbBRAoEiwAGA1B_TPSzDlT_Px5aYpj5a74sqLuFKBfUqY-DXBnWR30rEvWCvdGKuVIqBoCu2YQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds&dclid=CLjm85DU1twCFYxbGAodMXUOHg
Tylko zastanawiam się czy ich nie oddać. Chyba mąż zadecydujeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 21:36
milea.26, didi123 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Applejoy wrote:https://www.eobuwie.com.pl/baleriny-gino-rossi-marisa-daf642-306-4900-5300-0-55.html Tylko chyba troszkę ciemniejsze kupiłam
ogólnie super sprawa ten sklep eobuwie w magnolii
Tylko zastanawiam się czy ich nie oddać. Chyba mąż zadecyduje
Mam takie czarne, bardzo wygodne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 21:37
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnydidi123 wrote:Wiem. Nie wiadomo ile nam jeszcze zejdzie na czekaniu na pozytyw, także tak czy siak trzeba się uzbroić w cierpliwość. Szkoda tylko, że to takie trudne. I pomyśleć, że kiedyś myślałam, że to będzie najprzyjemniejszy czas, a tak do końca taki nie jest. Mówię dziś do męża tyle miesięcy dbania o zabezpieczenia wcześniej, trzeba było wrzucać tę kasę do skarbonki
-
Mama360 wrote:Za mną kot mój w ogóle nie łazi więc nie wiadomo co jutro. Zobaczymy.dobranoc dziewczynki :*❤️
Trzymam kciuki
Dobranoc
Edit: Mnie tak zaczęły cycki boleć, że mam wrażenie, że zaraz mi wybuchną i jak tu sobie nie wkręcać, nigdy tak aż nie miałam. Też idę spać, ale najpierw poczytam książkę
Do jutroWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 21:55
Moje szczęście
3500 g i 53 cm