Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewa89_89 wrote:Chyba muszę się wypisać z grona staraczek bo ja raczej nie będę miała dzieci
nie takich swoich. Może za pare lat wrócę na wątek o adopcji. Tym czasem uciekam :-* ściskam Was wszystkie :-*
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
melunia91 wrote:Ale to za wczesnie... Mnie Flo wyznaczyła dopiero na 10ego ma 19dc... Dziś mam 14dc... Wkurzyć się idzie...
Ja czuję jajniki na 2/3 dni przed ovulacja, a sama ovulke czuje takim super kłuciem które trwa dosłownie kilka minut.
Po ovulacji często też czuje bóle podbrzusza. Nawet zdąza się że do samej @ z lekkimi przerwami.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula - czyli mogę juž gratulować
Mam pytanko, test owulacyjny zaczęłam robić 27.07 i to był 6dc, potem dopiero 31.07 w 10dc (wcześniej nie robiłam, bo leżałam w szpitalu z małą), i robiłam je do 03.07, czyli do 13dc, wczoraj w 14dc nie robiłam, bo późno przyjechaliśmy do domu i nie miałam już tych testów, czy jak kupię dzisiaj i zrobię, to się opłaca? Czy odpuścić? Dzisiaj aplikacja mi wyznacza owu niby, ale jakoś nie czuję tego, do tej pory testy wychodziły negatywne23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
Mama360 wrote:Kurcze cholercia wie.. Może kup i zrób co Ci szkodzi. Naprawdę wychodziły negatywne a temp Ci poszła do góry??
Któraś jest z Wielunia? Będę w tygodniu23.07.2017 - Sandra
-
Mama360 wrote:Kurcze cholercia wie.. Może kup i zrób co Ci szkodzi. Naprawdę wychodziły negatywne a temp Ci poszła do góry??
Któraś jest z Wielunia? Będę w tygodniu
Moi rodzice mieszkają 45 km od Wielunia i akurat cały tydzień u nich jestem[/url]
-
Meluśka wrote:A czy alkohol wpływa na wynik testu owulacyjnego?
Inna sprawa jak wypijesz kilka piw to może wyjść słaba kreska bo jest moczopędne i hormon się nie nazbiera w tak rozwodnionym moczu.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Meluśka wrote:Bo wlaśnie piję desperadosa 6% jednego, a o 18 będę robić test owulacyjny, to czyli, że mogę?
Właśnie się zastanawiam jak przy tych upałach wychodzą pozytywy skoro pijemy 2x więcejIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Isaura81 wrote:Myślę że tak. Najwyżej wyjdzie trochę jaśniejsza kreska.
Właśnie się zastanawiam jak przy tych upałach wychodzą pozytywy skoro pijemy 2x więcej23.07.2017 - Sandra
-
Applejoy wrote:Moi rodzice mieszkają 45 km od Wielunia i akurat cały tydzień u nich jestem
Applejoy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja co jakiś czas przysypiam, więc nawet ja mniej kłapie Jadaczka hihi
Powinnam coś zrobić ruszyć się a przysypiam. Obiad zrobiłam i wyszorowalam lodówkę. Koniec tego dobrego. Idę ściera kurze!!
Milea wiem że jest dołek, ale mam nadzieje ze ten fryzjer Pomorze. Byleby po @ żeby nie wyszedl zielony na łbie ;p