Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewcia to tylko moment załamania! Lekarz nie powiedział, że nie będziesz mieć dzieci tylko, że będzie z tym problem, a to zupełnie co innego!!!
Nie z takimi chorobami kobiety zachodziły i rodziły dzieci!
Widzę, że potrzebujesz się odciąć , więc to zrób, wyplacz się, znajdź pomoc i wróć tutaj szybciutko, bo my wszystkie tutaj Ci bardzo dopingujemy i na Ciebie czekamy!!! :*
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Ewcia!! Masz prawo być zalalamana i też by mi to przyszlo pierwsze do głowy co piszesz.
Po pierwsze dovrze że lekarz się konsultacje i będzie działać. Nic nie mówił że potrwa leczenie lata. Może parę Msc. Poza tym już takie się historie nasluchalam że bezdzietni zachodzą w ciążę że wierzę że po chorobie pyknie u Ciebie bez problemu.
I nie waz mi się znikać!!!
Pogadać o dupie Maryni to z Nami nie możesz????? ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 10:41
-
Kropeczka85 wrote:Zaciekawilas mnie tymi naturalnymi sposobami. Wlasnie poczytalam. Muszę kiedyś koniecznie spróbować skoro mówisz , że działa na takie sprawy .
Polecam
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
Aduszka83 wrote:Działa na mnóstwo rzeczy. Na oparzenia, rany i blizny tez
Polecam
-
nick nieaktualny
-
didi123 wrote:Ewcia bardzo mi przykro, nie daj się, walcz!!! :*
Ja mam dzisiaj spierdo..... humor i mąż też, więcej nie testuje, bo nie będę się dołować, poczekam aż mi brzuch urośnie ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 11:37
-
Mama360 wrote:Aduszka napisz jeszcze raz co to jest i czy można używać na dłonie i stopy jak schodzi skóra płatami z nich i są rany?
Smocza krew i żółtko roślinne z organic life,
mają w ogóle mnówstwo super kosmetyków. My już tylko tych organicznych używamy bo mój synek uczulony na mase rzeczy a po tym nawet AZS się pozbyliśmyzuzi_c lubi tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
Mój coś przebakiwal że może poczekamy jeszcze do przyszłego pon.. Ale ooooo już nie!! Chodzby z tego ze z tym bromergonem muszę lecieć do Lekarza.Ale widać, że się boi. Nie chcę słychać sugestii żadnych takich przyszłościowych...boi się powtórki z rozrywki po raz trzeci. Ale no co.. Co ma być to będzie a trzeba juz się zmierzyć z rzeczywistością. Nie zaleznie jaka ona jest. Bo jak to nie ciąża to trza lecieć na wywołanie. Nie będę tak miesiąc łazic.
-
Aduszka83 wrote:Smocza krew i żółtko roślinne z organic life,
mają w ogóle mnówstwo super kosmetyków. My już tylko tych organicznych używamy bo mój synek uczulony na mase rzeczy a po tym nawet AZS się pozbyliśmy -
Mama360 wrote:Ehhh... No właśnie, te testy. Chyba mi dobrze z tą niewiedza jeszcze hihi.. Chodź moje cycki już ważą chyba po 2kg każda. Albo to ciąża albo nie muszę zbierać tych 10 tys na implanty hahah.. Udało się!! Yeesssss.
Mnie dla odmiany cycki nie bolą, a brzuch. Zawsze było na odwrót, ale może mi się pozmieniało.
Mąż pojechał do teściowej i na zakupy, a ja w domu. Nie chce mi się nigdzie wychodzić, ale zaraz się pakuję i jadę na cały tydzień do mamy. Może wiejska aura i robota w polu poprawi mi humor i przestanę rozmyślać.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Mama360 wrote:Mój starszy ma. Genetyczne dochodzenie naskórka z dłoni i stóp. Niby odmianę która znika w wieku dojrzewania. Ale na razie nie znika... Raz leoiej jest raz gorzej. Po Egipcie masakra bo Chlor w basenie. Cała skóra mu Zeszla.
Biedny.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Mama360 wrote:Mój starszy ma. Genetyczne dochodzenie naskórka z dłoni i stóp. Niby odmianę która znika w wieku dojrzewania. Ale na razie nie znika... Raz leoiej jest raz gorzej. Po Egipcie masakra bo Chlor w basenie. Cała skóra mu Zeszla.
To polecam z całą odpowiedzialnością
Do mycia przy takich ranach używaliśmy płyn do higieny intymnej z nagietka i do smarowania na zmianę właśnie żółtko i krew. Po miesiącu nie było śladu po AZS...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualny