Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
melunia91 wrote:Dziewczyny. Jak mnie boli to jest na owulacje czy przed owulacją?
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Mama daj znać jak u syna to pomoże, bo moja psiapsióła ma to samo, przynajmniej po Twoim opisie tak wnioskuje, więc jestem ciekawa czy pomoże.
O której rano zamierzasz nasiurac, żeby formalności stało się zadość?
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
Kropeczka85 wrote:Mama daj znać jak u syna to pomoże, bo moja psiapsióła ma to samo, przynajmniej po Twoim opisie tak wnioskuje, więc jestem ciekawa czy pomoże.
O której rano zamierzasz nasiurac, żeby formalności stało się zadość?
Średnio po 5 już się budzę więc pewnie wstanę nasiurac ale najpóźniej 6-7 bo mój tak wstaje do pracy. :* -
Mama możesz wysłać jasne. Kurcze takbym chciała jej pomóc. Ona się z tym lata męczy. Była w szpitalu długo na różnych badaniach, kupę leków brała i nic nie pomogło. Może akurat natura zdziała cuda.
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Kropeczka może miałabyś ochotę na kawe się umówić w przyszłym miesiącu?
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Marza89 wrote:Ewa kochana, przykro mi, wierzę, że wszystko się ułoży i będziesz zdrowa jak ta lala!
Isaura, tak jak mówiłam wcześniej, moja koleżanka zaszła w pierwszym cyklu po hsg i ma piękną zdrową córeczkę! ❤️Marza89 lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Kropeczka85 wrote:Mama możesz wysłać jasne. Kurcze takbym chciała jej pomóc. Ona się z tym lata męczy. Była w szpitalu długo na różnych badaniach, kupę leków brała i nic nie pomogło. Może akurat natura zdziała cuda.
Wyślę Ci zdjęcia to jej prześlesz. No kochana u Nas też zadne leki. Po prostu tak mu się robi. Najlepiej wiesz co pomagało.. Talerz głęboki, maka ziemniaczana i trzymal w niej ręce i stopy. Wysusza i było mu lepiej. -
nick nieaktualnyHaha no to masz jak w banku że przyjade
A mąż wykorzystanyswtwierdził że albo na szybko albo po prostu będziemy się męczyć w tym upale
Applejoy ja dziś mam racuchy z jabłkami. Jutro mam mięso z uda w sosie pieczarkowo cebulowym z ziemniakami
Applejoy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny