Noworoczne postanowienie wybrane - we wrześniu mamuśką zostanę ! 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie ograniczaj sobie życia póki nie ma ciąży, to najgorsze co możesz zrobić, bo szybko się zmęczysz staraniami, które mogą się przedłużać.askowe wrote:My w sumie przy tej poprzedniej pustej też byliśmy na wyjeździe, no nie wiem, jakoś chyba przestraszyły mnie komplikacje dziewczyn

Ja leciałam na Teneryfę na samej końcówce 1 trymestru, za zgodą wszystkich swoich lekarzy. Zaklepane oczywiście dużo wcześniej, zanim w ciążę zaszłam. Puste jajo płodowe nie powstaje przez lot samolotem a prawidlowo przebiegająca ciąża to nie problem w podróżach.
Jeśli ciąża się pojawi, a będziesz miała wątpliwości, powinnaś już być po wizycie u lekarza więc w jej trakcie możesz się spytać, czy możesz polecieć.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:32
askowe, Buburuza, Blond27, Angel93, Remedios lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 x letrozol ❌
30♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB
🌈naturals po scratchingu
30.07 ⏸️
accofil, neoparin, acard, encorton, luteina →neoparin 0,8
Kubuś 💙

-
Piękne słowa , nie można się ograniczać dziewczyny! ♥️
My dzisiaj świętowaliśmy dzień babci i dziadka. Najpierw wpadli do nas moi rodzice a później obiad u teściów. Pierwszy dzień @ to jestem trupem, niby nie mam bolesnych ale wiecie czuje się zmęczona bardzo ....
Angel93 lubi tę wiadomość
Ona&On: 1993 r.
Starania o drugie dziecko: 10.2025
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC. -
Blond27 wrote:Piękne słowa , nie można się ograniczać dziewczyny! ♥️
My dzisiaj świętowaliśmy dzień babci i dziadka. Najpierw wpadli do nas moi rodzice a później obiad u teściów. Pierwszy dzień @ to jestem trupem, niby nie mam bolesnych ale wiecie czuje się zmęczona bardzo ....
Oj tak 1 i 2 dzien to katorga i fizycznie bo boli i nie chce mi sie nigdzie wychodzić bo leje sie jak z kranu. Do tego dochodzi staraczkowe dwudniowe załamanie nerwowe 🙈
Buburuza tak mi przykro, że cierpisz i na dodatek @ nie przychodzi. Myśli pewnie masz cały kołowrotek. Tule 🫂
Buburuza, Blond27 lubią tę wiadomość
👩93 🧔93 👧17
Starania od 09.25
👩
TSH 1.6
Estradiol – 21,08 pg/ml (3dc)
FSH – 4,56 mIU/ml(3dc)
LH – 4,91 mIU/ml(3dc)
Prolaktyna – 14,30 ng/ml(3dc)
🧔 przed badaniem nasienia -
Chyba mam rozdwojenie 😅 z jednej strony nie mogę się doczekać jutra rana żeby nasikać na test i sprawdzić ten dzisiejszy cień a z drugiej strony nie chce bo to poniedziałek i praca 🫠
Chciałabym kiedyś znaleźć taką pracę żeby naprawdę z dobrym nastawieniem do niej chodzić 😏 a Wy jak tam? W niedziele wieczorem już myślicie o poniedziałku czy na spokojnie?
Blond27, Kompotlinka lubią tę wiadomość
27 lata k
29 lat m
07.2022 - ciąża biochemiczna
12.2022 - prawidłowa ciąża
08.2023- zdrowa księżniczka
starania o rodzeństwo - od 09.2025 -
Staraczkowe dwudniowe załamie nerwowe 😂😂😂 NO KOCHAM WAS ! Dokładnie tak jest.
Ja wróciłam do pracy po macierzyńskim , nie na pełen etat więc średnio 3 poniedziałki mam wolne w miesiącu m.in. jutro 😅 Moja praca jest ogólnie spoko, tematycznie super mi pasuje, ale kierowniczka jest kiepska i to ciągnie w dół i zniechęca ..... A sama pisze o tym żeby się nie ograniczać a właśnie nie zmieniam pracy ze względu na ten etat i że fajnie mi idą na rękę no i drugie dziecko w planach ..... Eh
Atomówka lubi tę wiadomość
Ona&On: 1993 r.
Starania o drugie dziecko: 10.2025
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC. -
Ja też mam zawsze nerwy w niedziele wieczorem 🫣 i zastanawiam się gdzie minął weekend. Moja praca jest spoko, ale no jednak... Najgorzej że kolejny urlop dopiero w okolicach majówki 🥲
Chciałabym mieć taką pracę na część etatu, ale bardzo bardzo mało takich w ogóle jest. W Polsce nie ma w ogóle takiej kultury, w Niemczech np jest to dość popularne szczególnie wśród kobiet z dziećmi. O tyle dobrze, że mogę dość dużo pracować z domu, to jednak oddaje trochę godzin życia.
Atomówka lubi tę wiadomość
🤷🏽♀️30 lat
Hashimoto(Euthyrox 112) - wysokie anty-TPO
plamienia przed miesiączką
Progesteron 11-15 ng/ml
Inne hormony - ok
Wymazy MUCHa - czysto
AMH 2,03 ng/ml
Inozytol, magnez, C, E, D, zioła Ojca Sroki nr 3
🤷🏻♂️35 lat
Obniżone wyniki badania nasienia
10.25: koncentracja 10 mln/ml, morfologia 2%, ruch postępowy 20%
11.25: koncentracja 6 mln/ml 😵
Clostilbegyt + suple
10 cs o pierwszą 🤰 -
Tak, mnie też to dobija zwłaszcza w zimowe dni że większość tego dnia my z mężem jesteśmy w pracy a młoda w żłobkuRemedios wrote:Ja też mam zawsze nerwy w niedziele wieczorem 🫣 i zastanawiam się gdzie minął weekend. Moja praca jest spoko, ale no jednak... Najgorzej że kolejny urlop dopiero w okolicach majówki 🥲
Chciałabym mieć taką pracę na część etatu, ale bardzo bardzo mało takich w ogóle jest. W Polsce nie ma w ogóle takiej kultury, w Niemczech np jest to dość popularne szczególnie wśród kobiet z dziećmi. O tyle dobrze, że mogę dość dużo pracować z domu, to jednak oddaje trochę godzin życia.
i że za dużą część życia wg mnie zajmuje praca
27 lata k
29 lat m
07.2022 - ciąża biochemiczna
12.2022 - prawidłowa ciąża
08.2023- zdrowa księżniczka
starania o rodzeństwo - od 09.2025 -