nowy magazyn dla osób starających się o dziecko
-
W kioskach pojawił się nowy magazyn poradnikowy przeznaczony dla osób starających się o potomstwo. Tytuł: CHCEMY BYĆ RODZICAMI. Zakupiłam. Cena 11,99zł. Możliwość prenumeraty wtedy cena 9,99zł. Magazyn pojawiać się ma co 2 miesiące. Magazyn składa się z 13 rozdziałów:
1. Pomagamy tak jak żyjemy
2. Raport o programie refundacyjnym
3. Starania naturalne
4. Nauka
5. Metoda alternatywna
6. Z wizytą w...
7. Psychologia
8. Wasze historie
9. Lekarz odpowiada
10. Samopoczucie
11. Felieton
12. Na luzie
13. Dodatek świąteczny
Zaraz zasiadam do lekturyAnoolka, blondi321, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zAgatka wrote:Ja chyba wolę wskoczyć do łóżka i działać zamiast to czytać :p aczkolwiek jestem jeszcze początkująca w staraniach i może z tego wynika mój optymizm
Masz rację na początku starań jest optymizm a potem człowiek łapie się wszystkiego, aby znaleźć "złoty środek" i osiągnąć upragniony cel. Ale niestety nie ma jednoznacznej recepty co pomaga a co nie, bo jednym pomoże "to" drugim "tamto" a kolejnym NIC. -
Ja mam cz 1 i 2 ..
fajnie sie czyta .. my z mezem postanowilismy kupic bo sa tam rozniez tematy o adopcji - co sami rozwazamy.. maz mówi ze kilka rzeczy jest wartych przeczytania ja tez uwazam ze sa fajne artykuly- wiadomo sporo z nich juz przez nas jest przetestowane - pod tym wzgl ze juz przeslzismy troche .. ale ładnie dla facetow jest opisany proces in vitro.. na obrazku wytłumaczone co jak .. nam sie podoba i wiemz e kupie nastepny nawet ze zwyklej ciekawosci co pisza
-
Mam dwa numery, z racji stałego bywalstwa w empiku kupiłam jak tylko się ukazał pierwszy nr. Dla staraczek idealny. Przyznam, że na coś takiego czekałam, bo inne pordniki typu M jak mama są dla kobiet już w ciąży i mam.
Ostatnio natknęłam się na nowość na półce http://www.empik.com/jak-zajsc-w-ciaze-zhai-xiao-ping,p1087826888,ksiazka-p może, któraś z was się skusi -
Też dowiedziałam się o tej gazecie jak wyszedł numer 2 i temat na okładce o Hashi(którego jestem posiadaczką) więc zakupiłam i jestem jak najbardziej zadowolona. Też poradniki typu M jak mama to nie dla mnie. no chyba jak już będę w ciąży.
Ogólnie fajnie się czyta, dużo fajnych porad itp. Polecam z czystym sercem dla każdej staraczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 11:22
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
PolecamOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -