Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nurtujące pytanie pomocy
Odpowiedz

Nurtujące pytanie pomocy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Liv Koleżanka

Wysłany: 20 sierpnia 2018, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie Dziewczyny,
    Moj maz niebawem będzie mial zabieg chirurgiczny usunięcie tłuszczaka. Jednak chirurg kazal aby przed zabiegiem zaszczepil sie na zoltaczke. A ja nie moge znalezc informacji na temat, czy należy sie wówczas wstrzymać ze staraniami? Czy szczepionka ma wpływ na nasienie?

• madzialenka84 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma wplywu, moze sie bezpiecznie zaszczepic.

Liv lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]mhsvio4pxyysgaud.png[/link]

[*] 5/6 tc listopad 2016

• Liv Koleżanka

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzialenka84 wrote:
    Nie ma wplywu, moze sie bezpiecznie zaszczepic.

Dziekuje bardzo za odpowiedź:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ