Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne O co zapytać ginekologa?
Odpowiedz

O co zapytać ginekologa?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Isia93 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w piątek mam wizytę u ginekologa, chciałabym Was zapytać czy powinnam mu zasugerować badania hormonów czy on sam może zauważyć, że coś jest nie tak w trakcie badania.
    Mam pytanie również do dziewczyn z endometriozą, w jaki sposób została ona u Was wykryta? Czy lekarz podczas rozmowy z Wami stwierdził, że coś jest nie tak? Czy może podczas badania? A może same to zasugerowałyście?
    Pytam dlatego, że nie wiem czy mam go od razu o to pytać? Nie chcę żeby pomyślał, że wyszukuję u siebie jakieś problemy jak mówiła mi moja poprzednia ginka i na wszystko odpowiadała "to jest normalne"

ZGWAp2.png
    Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
    Od lipca 2014 na ovufriend.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarz powinien przeprowadzic wywiad, jak dlugo sie staracie itd itd i w zwiazku z tym wyslac na badania, glukoza, insulina, progesteron, prolaktyna itd itd

Isia93 lubi tę wiadomość

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Aszko;)

ZGWAp2.png
    Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
    Od lipca 2014 na ovufriend.
  • OvuFriend

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu. (reklama)

• lussy Koleżanka

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze Ci powiem to wszystko zalezy od lekarza. Niektorzy nie lubia sugestii. Ja prawdopodobnie przyszlabym na wizyte juz z kompletem badan. Jest to troche problematyczne bo wiele z nich robi sie tylko w okreslonych dniach ale wszystki da sie zorganizowac. Pozdrawiam :)

Isia93 lubi tę wiadomość

Lussy
    ☆☆☆☆☆☆☆☆ cykl starań :) a ile przedemną???
    a5vefhq.png

hvr5rsu.png

ovufrien
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ