Dziewczyny pierwsze pytanie to kiedy po cb udalo Wam sie szczesliwie zajsc w kolejna ciaze?
Drugie dotyczy jej wczesnych objawów. Czy byly podobne jak przy ciazy biochemicznej czy trochw sie roznily ? Jak to bylo u Was ?
U mnie poprzedni cykl cb . Objawy na kilka dni przed terminem @ :
-sennosc
-rwanie piersi po bokach
- bol piersi w trakcie zbiegania po schodach
-sluz bialy z domieszka ciagnacego jak przy owu,
-odrzucenie od jedzenia,
-bol brzucha jak na @ kilka dni przed
-31 dc test pozytywny z druga bledsza kreseczka.
Teraz jestem w 27 dc i nie wiem kiedy powinna przyjsc @, jesli wierzyc testom owu to byly pozytywne w 17,18,19 dc. Wiec teoretycznie @ powinna przyjsc po 31/32 no gora 33 dniach.
Staranka byla praktycznie codziennie. Choc staram sie nie nastawiac na ciaze to jednak kobiecy instynkt i natura robia swoje. Jesli jednak mialabym patrzec na objawy to raczej juz spisalam ten cykl na straty jako nieudany z brakiem ciazy. Objawy jakie mam teraz to...no wlasnie wydaje mi sie ze nie mam praktycznie zadnych z tych ktore mialam miesiac temu. Jedynie co to podbrzusze i krzyz id kilku dni bola ale to nie ciagle tylko przychodzi to falowo. Jednak jak juz przyjdzie to boli tak bardzo ze mam wrazenie ze zaraz pojawi się
@. Bole takie byly od soboty / niedzieli a dzis troche jakby sie wyciszyly. Sluzu nie mam jakos mega dużo. Jest bialy, kremowy a szyjka dosyc wysoko ( pisze dosyc bo wiem ze bywala niżej niz teraz ). Piersi czasem zakuja ale na okres tez tak bywalo.
Powiedzcie mi kochane jaka mam realna szanse ze jednak udalo i czy mozna nie miec zadnych objawow a jednak byc w ciazy? Staram sie nie popadac w paranoje ale tamta sytuacja bardzo mnie przybila.
Ps. To dni kiedy byly zblizenia : 7dc, 10, 12, 14, 15, 16 , 18, 19 , 20 , 23 , 25 dc.
Monia2017