Obserwacja śluzu z zestawem 2OS
-
Cześć Wszystkim
Moim problemem jest niewielka ilość śluzu, która utrudnia interpretację i prawidłową obserwację.
Przeszukując Internet natknęłam się na nowinkę zwaną zestawem 2OS składającego się z: próbnika, probówki, pojemnika na próbnik, uchwytu probówki oraz 6 pasków testowych pH.
Zestawik nie wygląda zbyt profesjonalnie (zwłaszcza, że ów uchwyt probówki to zwykła klamerka do bielizny... ), ale szczegółowa instrukcja (wraz z animacjami) i dwuletnia gwarancja (!!!) nieco mnie zaciekawiły.
Informacje o zestawie -> http://apt.republika.pl/Sluz_plodny.html
Instrukcja obsługi -> http://apt.republika.pl/pH_instrukcja.html
Zestaw kosztuje 60zł, zamówienie składa się poprzez stronę internetową, a okres oczekiwania na realizację zamówienia to 1-3 tygodni.
Nie znalazłam w Internecie opinii na jego temat (poza tymi zamieszczonymi na podanej stronce, ale przecież takie opinie może napisać każdy, a już na pewno mógł się o to pokusić szalony konstruktor całego zestawu ), a nie chciałabym po raz kolejny skusić się w ciemno na zbędny gadżet. Czy któraś z Was spotkała się z tym zestawem?
Czy widzicie sens w zaopatrywaniu się w coś takiego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 15:23
-
pierwsze widzę takie cudo...
polkosia lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
i co eklerka, kupujesz?
ja kupiłam swego czasu tester afrodyta i rzuciłam w kąt, bo się nie sprawdzał. u mnie takie nowinki nie działająEklerka lubi tę wiadomość
-
asioczek86 wrote:i co eklerka, kupujesz?
ja kupiłam swego czasu tester afrodyta i rzuciłam w kąt, bo się nie sprawdzał. u mnie takie nowinki nie działają
olencja wrote:widziałam juz to gdzieś,a;e jakoś wolę własne palce niz klamerki do prania:DWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 17:23
-
ja polecam picie octu jabłkowego. kiedyś miałam dużo śluzu, od ponad roku mam go bardzo mało. w tym cyklu piłam codziennie dużą szklankę wody z octem i śluz mi się poprawił, nawet zostaje na bieliźnie
tester afrodyta wogole nie pokazywał mi paprotek. też miałam problemy z nakładaniem śliny i doszło do tego ,że po prostu lizałam szkiełko i coś tam wychodziło -