X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ocena wykresu :)
Odpowiedz

Ocena wykresu :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LilianaLove Nowa

Wysłany: 30 stycznia 2018, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa i dopiero zaczynam starania❤ Nie znam się za bardzo na tych wykresach. Mam niedoczynność tarczycy, ale leczoną TSH 1.1. Mogłybyście zerknąć na mój wykres i powiedzieć jakie mam szanse na dziecko. Mam regularne miesiączki :) Wydaje mi się, że mój wykres jest jakiś dziwny...
    Pozdrawiam was i życze wszytkim staraczkom , żeby jak najszybciej doczekały się swojego dzidziusia♡
    https://ovufriend.pl/wykres,d16584e048cdf7e968e508b3721787a6.html

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wykres jest niemiarodajny. Powinnaś mierzyć o tej samej porze dnia i po przespanych min bodajże 3h.

hrqoskjoayf3n559.png

05.03.18 - beta HCG - 423,49
    07.03.18 - beta HCG - 971,13
    13.03.18 - beta HCG - 8403,34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2018, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temp. najlepiej mierzyć rano zaraz po przebudzeniu codziennie o tej samej porze. Tylko wtedy na podstawie wykresu można coś wywnioskować :).

• ignite Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest dziwny bo nie mierzysz temp. o stałej porze(najlepiej rano przed wstaniem z łóżka).

ignite
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ