Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też mam shih tzu 😍😍😍
-
adu wrote:E ogóle zabłądziłam w zle rejony internetu i poczytalam, że niektórzy na tym etapie mieli juz serduszko.. i zaczęłam się bać.
Musze wyłączyc internet.
Kredka, jak tam?
Nie pozwól żeby jakieś internety Cię straszyły! Napewno wszystko ok.
Właśnie kredka, ty już po wizycie ?? Odezwij się
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
adu wrote:E ogóle zabłądziłam w zle rejony internetu i poczytalam, że niektórzy na tym etapie mieli juz serduszko.. i zaczęłam się bać.
Musze wyłączyc internet.
Kredka, jak tam?
Kochana yo wszystko zależy od owulacji. Także nie ma czym się martwić nawet 😘
Kredka czekamy na relacje 🙂
A ja dziś próbowałam znowu die dodzwonić do Pani dr i kurwica mnie trafia bo zero odzewu... Chyba muszę szukać innego lekarza znowu 🤔🤦💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
EveB wrote:Mam nadzieję że nie dostanę okresu 😉 i nic z tych badań prócz bety i progesteronu może jeszcze d3 nie będę robić. 😉😁
A kiedy masz wizytę bo już z tego wszystkiego nie wiem czy pytałam czy nie...💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
adu wrote:Madzi, super pieski 🥰 moj to taaaki len ale kochany jest teraz, on zawsze bardzo za mną, ale teraz to cały czas się przytula do brzucha. Nie wiem czy czuje czy co 😁
Psy podobno wyczuwają ciążę także pewnie dlatego się przykleja do Ciebie 😅adu lubi tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny 😘 jestem trochę nowa na forum ale stara w staraniach😁 idę do Was z pytaniem. Staramy się już długo bo blisko 3 lata, za nami cykle stymulowane, inseminację i w planach in vitro (już zrobiliśmy nawet kariotypy i w styczniu mamy zamiar ruszyć). No ale dzisiaj jest mój 27 DC a @ nie ma. A u mnie jak amen w pacierzu małpa jest zawsze na czas ( mam krótkie cykle 23-25dni ). Wczoraj zrobiłam test i negatywny. Wogole nie czuje się okresowo, jedynie co to mam kłucia w jajnikach delikatne i mleczny śluz. Myślicie że jest jakaś szansa że ten test się mylił czy po prostu @ oszalała i się spóźnia? Jakoś nie mam zbytniej nadziei bo nawet przytulanka nie było za dużo w czasie owulki ale jakoś mnie to dręczy.
-
Hope28 wrote:Hej dziewczyny 😘 jestem trochę nowa na forum ale stara w staraniach😁 idę do Was z pytaniem. Staramy się już długo bo blisko 3 lata, za nami cykle stymulowane, inseminację i w planach in vitro (już zrobiliśmy nawet kariotypy i w styczniu mamy zamiar ruszyć). No ale dzisiaj jest mój 27 DC a @ nie ma. A u mnie jak amen w pacierzu małpa jest zawsze na czas ( mam krótkie cykle 23-25dni ). Wczoraj zrobiłam test i negatywny. Wogole nie czuje się okresowo, jedynie co to mam kłucia w jajnikach delikatne i mleczny śluz. Myślicie że jest jakaś szansa że ten test się mylił czy po prostu @ oszalała i się spóźnia? Jakoś nie mam zbytniej nadziei bo nawet przytulanka nie było za dużo w czasie owulki ale jakoś mnie to dręczy.
Czemu nie, mnóstwo kobiet zachodzi w ciąże czekając na in vitro:)) powtórz test za dwa dni jeśli nie przyjdzie @. Chyba Że się niecierpliwisz to sprawdz betę hcg ) powodzenia! Szansa zawsze jest )
Dziewczyny, jak myślicie, jeśli pierwszy raz sprawdzałam betę w labo X to drugi raz mogę zbadać w labo Y? Ma to jakieś znaczenie? wydaje mi się ze w tym przypadku nie, ale wiem ze inne wyniki lepiej w jednej labo badać zawsze.
Baśka 89 lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualnyMartyna33 wrote:Czemu nie, mnóstwo kobiet zachodzi w ciąże czekając na in vitro:)) powtórz test za dwa dni jeśli nie przyjdzie @. Chyba Że się niecierpliwisz to sprawdz betę hcg ) powodzenia! Szansa zawsze jest )
Dziewczyny, jak myślicie, jeśli pierwszy raz sprawdzałam betę w labo X to drugi raz mogę zbadać w labo Y? Ma to jakieś znaczenie? wydaje mi się ze w tym przypadku nie, ale wiem ze inne wyniki lepiej w jednej labo badać zawsze.
Trochę czytam forum i chyba lepiej jest zrobić betę w tym samym labo. Na wątku im vitro dziewczyna robiła betę najpierw w labo x później w y i przyrost dwudniowy nie był taki jak powinien a później się okazało że dlatego że zrobiła w innym labo, bo jeszcze dwa dni później zrobiła znowu w x i było wszystko w porządku. Także jak masz możliwość to zrób w tym samym dla własnego spokoju 😘 -
Rozmawiałam z lekarka z kliniki. Progesteron 2x1 zostawić bez zmian. Co 72h oznaczać betę i jej wysyłać. 2 tyg po terminie zatrzymanej miesiaczki wizyta. Jak myślicie zrobić betę dopiero w piątek a później w poniedziałek. Czy iść jutro w sobotę i w poniedziałek. 😁 Wiece co ja bym zrobiła nie 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2020, 17:35
-
Kredeczko moja córka jest zła, że zamiast bawić się z nią, to kryję się po kątach (nie pokazuję jej telefonu) -by odświeżyć stronę i Ci pogratulować 😂😂😂
Baśka 89 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny. Staramy się z mężem o 2 dziekco. Mamy 3 letniego synka. Chciałam opisać mój teraźniejszy cykl i zapytać co myślicie. 13.11 byłam na badaniu ginekologicznym i przy okazji gin powiedział że pęcherzyk ma 16mm więc na dniach będzie owulacja. Z mężem przytulalismy się dzień wcześniej a także 14,15,16.11. Z obserwacji przypuszczam że owulacja była 15 albo 16.11. Mniej więcej od 3 dni po owu pobolewalo mnie podbrzusze. Teoretycznie dzień miesiączki przypada na 27.11 ale jest to z wyliczenia gdyby owu była 13.11 . Od wczoraj mam takie silniejsze bóle podbrzusza jakbym miała rozkręcić się za chwilę miesiączka ale i wczoraj i dziś zaczyna się od popołudnia. Oczywiście dziś już nie wytrzymałam i zrobiłam test ale nie z porannego moczu i wyszedł negatywny. Ani cienia cienia. Nie wiem czy łudzić się czy to bóle poprostu na @? Teoretycznie jestem dwa dni przed okresem ale licząc że owulacja była dwa dni później niż wyliczone to i termin miesiączki się przesuwa.
Nunakala lubi tę wiadomość
-
EveB wrote:Rozmawiałam z lekarka z kliniki. Progesteron 2x1 zostawić bez zmian. Co 72h oznaczać betę i jej wysyłać. 2 tyg po terminie zatrzymanej miesiaczki wizyta. Jak myślicie zrobić betę dopiero w piątek a później w poniedziałek. Czy iść jutro w sobotę i w poniedziałek. 😁 Wiece co ja bym zrobiła nie 😉
Jak mówiła że co 72h to chyba najlepiej by było piątek i poniedziałek. Ale czy ja bym tyle wytrzymała? Ja chyba zrobię jeszcze po tygodniu w poniedziałek też. Ciekawe czy lekarz da mi jakieś skierowania na badania 🤔
A dupek ile ma progesteronu w sobie?💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Domi12345 wrote:Czesc dziewczyny. Staramy się z mężem o 2 dziekco. Mamy 3 letniego synka. Chciałam opisać mój teraźniejszy cykl i zapytać co myślicie. 13.11 byłam na badaniu ginekologicznym i przy okazji gin powiedział że pęcherzyk ma 16mm więc na dniach będzie owulacja. Z mężem przytulalismy się dzień wcześniej a także 14,15,16.11. Z obserwacji przypuszczam że owulacja była 15 albo 16.11. Mniej więcej od 3 dni po owu pobolewalo mnie podbrzusze. Teoretycznie dzień miesiączki przypada na 27.11 ale jest to z wyliczenia gdyby owu była 13.11 . Od wczoraj mam takie silniejsze bóle podbrzusza jakbym miała rozkręcić się za chwilę miesiączka ale i wczoraj i dziś zaczyna się od popołudnia. Oczywiście dziś już nie wytrzymałam i zrobiłam test ale nie z porannego moczu i wyszedł negatywny. Ani cienia cienia. Nie wiem czy łudzić się czy to bóle poprostu na @? Teoretycznie jestem dwa dni przed okresem ale licząc że owulacja była dwa dni później niż wyliczone to i termin miesiączki się przesuwa.
To w takim razie poczekaj jeszcze trochę z testem. Może faktycznie ta owulacja się przesunela na tyle że jeszcze test nic nie wykryje. Ja bym bardziej owulacje obstawiała 16-17 u Ciebie skoro 13 pęcherzyk miał 16mm dopiero.
Trzymam kciuki✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2020, 18:08
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Domi12345 wrote:Czesc dziewczyny. Staramy się z mężem o 2 dziekco. Mamy 3 letniego synka. Chciałam opisać mój teraźniejszy cykl i zapytać co myślicie. 13.11 byłam na badaniu ginekologicznym i przy okazji gin powiedział że pęcherzyk ma 16mm więc na dniach będzie owulacja. Z mężem przytulalismy się dzień wcześniej a także 14,15,16.11. Z obserwacji przypuszczam że owulacja była 15 albo 16.11. Mniej więcej od 3 dni po owu pobolewalo mnie podbrzusze. Teoretycznie dzień miesiączki przypada na 27.11 ale jest to z wyliczenia gdyby owu była 13.11 . Od wczoraj mam takie silniejsze bóle podbrzusza jakbym miała rozkręcić się za chwilę miesiączka ale i wczoraj i dziś zaczyna się od popołudnia. Oczywiście dziś już nie wytrzymałam i zrobiłam test ale nie z porannego moczu i wyszedł negatywny. Ani cienia cienia. Nie wiem czy łudzić się czy to bóle poprostu na @? Teoretycznie jestem dwa dni przed okresem ale licząc że owulacja była dwa dni później niż wyliczone to i termin miesiączki się przesuwa.8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Dziewczyny moje drogie wybaczcie ale było opóźnienie a zanim dotarłam do domu to trochę minęło.
Ogólnie to informacje są dobre ale serducha niestety jeszcze nie wyłapaliśmy. Lekarz mówi że pęcherzyk piękny w macicy, zarodek jest, tyle że jeszcze maleńki. Ale mam się nie martwić bo wszystko wyglada super i na ten moment to nic dziwnego, że nie widać, tym bardziej, że u mnie ta implantacja na bank była dużo później (podejrzewany 9-10 dpo) więc mogę mieć ciąże nie wieku 6+3 jak z owu wychodzi a jakieś 5+3. Beta to potwierdza
Kazał mi wrócić za 2 tyg i wtedy już będzie ładnie widać.
Zapytałam o L4 chociaż kosztowało mnie to dużo nerwów i już miałam zrezygnować bo nie chciało mi to przejść przez gardło ale przypomniałam sobie dzisiejszą akcje z pracy i stwierdziłam, że przecież w mordę mi nie da, najwyżej powie że nie! A on że luz, skoro się niepotrzebnie denerwuje i męczą mnie mdłości i poszedł paw to dla niego jak najbardziej powód żeby odpoczywać.
Dziękuje za wszystkie kciuki! 😘😘
sandrina22, Annamaria, Ślimak, Lady_Dior, Endzi, Monika87, Esperanza, futuremama, alpaczka, paula876, Domistr, Karolina33, Baśka 89, mgielka, Kamaa lubią tę wiadomość
-
Domi, nunakala, ja bym poczekała z testami do dnia @. Wiele historii mma wśród koleżanek, że dopiero w terminie @ wychodziły testy
Kredko, jak tam po wizycie??!?Nunakala lubi tę wiadomość
-
Kredko, ufff, pięknie! Wszystko na pewno dobrze, ja serduszko widziałam zawsze dopiero od skończonego 6 tygodnia..
Sandrina, a ciepły termofor na bark, i wcześniej nasmarować Amolem? Nie pomogłoby?sandrina22 lubi tę wiadomość