Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Od październikowych dwóch kresek do letnich szczęść
Odpowiedz

Od październikowych dwóch kresek do letnich szczęść

Oceń ten wątek:
  • Batylda Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2020, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, jako że u mnie już wszystko potwierdzone, chciałabym Wam bardzo bardzo bardzo podziękować za wsparcie, porady, wymiany doświadczeń, wspólne narzekanie i śmianie się. Trzymam za Was mocno kciuki i głęboko wierzę, że już niedługo zobaczycie upragnione 2 kreski.

Niektórzy mówią, że wyjdzie jak da się na wstrzymanie i trzeba wyluzować się i czekać aż samo przyjdzie, mi udało się w cyklu, w którym robiłam owulaki kilka razy dziennie, serduszkowałam według harmonogramu i mierzyłam co rano tempkę 😉
    W tym cyklu używaliśmy też fertilsafe plus, ja przyjmowałam tylko kwas foliowy, mój mąż cynk, ale staraliśmy się bardzo zdrowo odżywiać. Szczęśliwa owulacja też była o wiele bardziej obfita w śluz niż wcześniejsze.

Będzie mi Was brakować i tej energii staraczek, której nie zrozumie nikt kto nigdy nie zapłakał nad białym testem 😊

Jesteście cudowne, silne, mądre, dobre i wiem, że już niedługo będziecie tulić swoje bobasy.

Pozdrowienia!

Kamaa, Ewciia, Otter, Dominika283, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość

relgtv73ymxx11gn.png

‹‹ 97 98 99 100 101
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ