oddawanie krwi
-
Hej dziewczyny, planuję oddac jutro krew, czy myślicie że to dobry pomysł na tym etapie na którym jestem i nie niesie za soba żadnego ryzyka?
Czy którać z Was oddawała krew w swojej fl? albo słyszała o podobnym przypadku?chcębejbi lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
no tak ale ja mam nadzieję że go nie dostane
tzn liczę sie z tym że mogę go nie dostać, że mogło się udać i co wtedy czy istnieje ryzyko że to zaszkodzi ewentulnej ciaży ze wogóle sie np. nie zagnieździ z powodu osłabienia organizmu?
p.s. nie nie mam takich długich cykli co miesiac ten jest wyjątkowychcębejbi lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnykochana moja kolezanka oddała krew niewiedzac jeszcze ze jest w ciazy i na szczescie nic jej sie nie stało ani dziecku. wiec mysle ze na tak wczesnym etapie nic nie powinno sie stac jesli jestes w ciazy, czego bardzo Ci zycze
Beata lubi tę wiadomość
-
myślę, że nie powinno zaszkodzić ale nigdy nie wiadomo. Z drugiej strony krew też jest bardzo potrzebna innym, wiem coś o tym. Ale widzę, że kilka dni temu robiłaś test no i - więc zrób jeszcze jeden i zobaczysz.
Beata lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
dzięki dziewczyny poszłam i oddałam,
hmm co do testu to zobacz na ten dzień dopiero wyznaczyło mi ovu wiec nawet gdyby to i za tydzień pewnie jeszcze nie wykażechcębejbi lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-