X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Odstawienie tabletek
Odpowiedz

Odstawienie tabletek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Tulipan Autorytet

Wysłany: 16 września 2021, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za podpowiedź dotycząca tabletek, wizytę mam za dwa miesiące na kontrol więc dopytam, (chociaż mam nadzieję że coś się wykluje do tego czasu :p ) lecz aż tak mocno się nie nastawiam. Dookoła widzę wszędzie ciężarne i zazdroszczę im tego brzuszka :) :p

Nadzieja umiera ostatnia...<3
  • Tulipan Autorytet

Wysłany: 16 września 2021, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za Ciebie też trzymam mocno mocno kciuki !!!

• Paulina1994 Autorytet

Wysłany: 16 września 2021, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipan wrote:
    Dzięki za podpowiedź dotycząca tabletek, wizytę mam za dwa miesiące na kontrol więc dopytam, (chociaż mam nadzieję że coś się wykluje do tego czasu :p ) lecz aż tak mocno się nie nastawiam. Dookoła widzę wszędzie ciężarne i zazdroszczę im tego brzuszka :) :p
    Oh ja tak samo … staram sie nie nakręcać i o tym nie myslec, ale nie da sie. Wszędzie widzę kobiety w ciąży albo z małymi dziećmi 🙈😅

Oby szybko nam sie udało

Tulipan lubi tę wiadomość

3jgxyx8dp7opu05y.png
  • Tulipan Autorytet

Wysłany: 16 września 2021, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to mi koleżanki mówią, czekać na owulację, lampka wina i działać działać :D śmieję się że przepis znam ale kiedy się uda to zobaczymy :)

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ