X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Odstawienie tabletek
Odpowiedz

Odstawienie tabletek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Tulipan Autorytet

Wysłany: 16 września 2021, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za podpowiedź dotycząca tabletek, wizytę mam za dwa miesiące na kontrol więc dopytam, (chociaż mam nadzieję że coś się wykluje do tego czasu :p ) lecz aż tak mocno się nie nastawiam. Dookoła widzę wszędzie ciężarne i zazdroszczę im tego brzuszka :) :p

Nadzieja umiera ostatnia...<3
  • Tulipan Autorytet

Wysłany: 16 września 2021, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za Ciebie też trzymam mocno mocno kciuki !!!

• Paulina1994 Autorytet

Wysłany: 16 września 2021, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipan wrote:
    Dzięki za podpowiedź dotycząca tabletek, wizytę mam za dwa miesiące na kontrol więc dopytam, (chociaż mam nadzieję że coś się wykluje do tego czasu :p ) lecz aż tak mocno się nie nastawiam. Dookoła widzę wszędzie ciężarne i zazdroszczę im tego brzuszka :) :p
    Oh ja tak samo … staram sie nie nakręcać i o tym nie myslec, ale nie da sie. Wszędzie widzę kobiety w ciąży albo z małymi dziećmi 🙈😅

Oby szybko nam sie udało

Tulipan lubi tę wiadomość

3jgxyx8dp7opu05y.png
  • Tulipan Autorytet

Wysłany: 16 września 2021, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to mi koleżanki mówią, czekać na owulację, lampka wina i działać działać :D śmieję się że przepis znam ale kiedy się uda to zobaczymy :)

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ