X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Odstawienie tabletek
Odpowiedz

Odstawienie tabletek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Tulipan Autorytet

Wysłany: 16 września 2021, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za podpowiedź dotycząca tabletek, wizytę mam za dwa miesiące na kontrol więc dopytam, (chociaż mam nadzieję że coś się wykluje do tego czasu :p ) lecz aż tak mocno się nie nastawiam. Dookoła widzę wszędzie ciężarne i zazdroszczę im tego brzuszka :) :p

Nadzieja umiera ostatnia...<3
  • Tulipan Autorytet

Wysłany: 16 września 2021, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za Ciebie też trzymam mocno mocno kciuki !!!

• Paulina1994 Autorytet

Wysłany: 16 września 2021, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipan wrote:
    Dzięki za podpowiedź dotycząca tabletek, wizytę mam za dwa miesiące na kontrol więc dopytam, (chociaż mam nadzieję że coś się wykluje do tego czasu :p ) lecz aż tak mocno się nie nastawiam. Dookoła widzę wszędzie ciężarne i zazdroszczę im tego brzuszka :) :p
    Oh ja tak samo … staram sie nie nakręcać i o tym nie myslec, ale nie da sie. Wszędzie widzę kobiety w ciąży albo z małymi dziećmi 🙈😅

Oby szybko nam sie udało

Tulipan lubi tę wiadomość

3jgxyx8dp7opu05y.png
  • Tulipan Autorytet

Wysłany: 16 września 2021, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to mi koleżanki mówią, czekać na owulację, lampka wina i działać działać :D śmieję się że przepis znam ale kiedy się uda to zobaczymy :)

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ