Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Odstawienie tabletek
Odpowiedz

Odstawienie tabletek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Tulipan Autorytet

Wysłany: 16 września 2021, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za podpowiedź dotycząca tabletek, wizytę mam za dwa miesiące na kontrol więc dopytam, (chociaż mam nadzieję że coś się wykluje do tego czasu :p ) lecz aż tak mocno się nie nastawiam. Dookoła widzę wszędzie ciężarne i zazdroszczę im tego brzuszka :) :p

Nadzieja umiera ostatnia...<3
  • Tulipan Autorytet

Wysłany: 16 września 2021, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za Ciebie też trzymam mocno mocno kciuki !!!

• Paulina1994 Autorytet

Wysłany: 16 września 2021, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipan wrote:
    Dzięki za podpowiedź dotycząca tabletek, wizytę mam za dwa miesiące na kontrol więc dopytam, (chociaż mam nadzieję że coś się wykluje do tego czasu :p ) lecz aż tak mocno się nie nastawiam. Dookoła widzę wszędzie ciężarne i zazdroszczę im tego brzuszka :) :p
    Oh ja tak samo … staram sie nie nakręcać i o tym nie myslec, ale nie da sie. Wszędzie widzę kobiety w ciąży albo z małymi dziećmi 🙈😅

Oby szybko nam sie udało

Tulipan lubi tę wiadomość

3jgxyx8dp7opu05y.png
  • Tulipan Autorytet

Wysłany: 16 września 2021, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to mi koleżanki mówią, czekać na owulację, lampka wina i działać działać :D śmieję się że przepis znam ale kiedy się uda to zobaczymy :)

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ