SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › Okres a ciąża
Odpowiedz

Okres a ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Koniczynka31 Ekspertka

Wysłany: 12 kwietnia 2022, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Może moje pytanie będzie głupie, ale czy słyszałyscie o przypadkach okresu w ciąży? Jakie miałyscie swoje pierwsze objawy ciążowe? Proszę napiszcie.

• lisia.kita Ekspertka

Wysłany: 12 kwietnia 2022, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okresu nie może być, ale nie każde krwawienie z dróg rodnych jest okresem i warto sobie zdać z tego sprawe.

🔸 Niedoczynność tarczycy (Euthyrox 100 i 75)

🔸14 cykl starań o pierwszego maluszka 👶
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2022, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja siostra dowiedziała się o ciąży dopiero po 5 miesiącu, bo miała krwawienia. Myślała, że to okres ale to nie były @. 🤷‍♀️

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ