okres czy plamienie
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem, że dziwny temat. Ale sama niewiem czy mam okres. Na podpasce delikatne ślady brązowe, a gdy w toalecie się podcieram to jest tego więcej(rano takie delikatne skrzępy) A teraz wieczorem prawie nic nie ma gdy podcieram. Dziewczyny doradcie, może też tak mialyscie? Przepraszam za doslowność slow .
-
To myśle, ze to przedmałpowe plamienia. Nie zaliczaj ich jeszcze jako nowego cyklu i obserwuj jak bedzie dalej. Ja jak zaczełam łykac duphaston i dostałam plamien przed @ to nie zaliczylam ich do @ i gin powiedziala ze dobrze zrobilam. Ale jak kiedys lutke bralam jeden cykl i w miedzy czasie dostalam plamien a sama @ nie przyszla to gin owiedziala ze dobre i te ze chociaz poplamilam bo cos sie jednak dzialo w tym kierunku.
Natula lubi tę wiadomość
-
ja zawsze myślałam, że plamienie implantacyjne to nie brązowe skrzepy tylko jasnoróżowa krew...
takie coś brązowego zdarzało mi się dzień przed okresem. no i końcówka @ u mnie tak właśnie wygląda. czekaj na rozwój sytuacji -
Daisy a czy zaden z gin nie robil nic zeby wydluzyc cykl ?? bo jesli masz Faze lut okolo7-8 dni to wypadalo by ja troche przelduzyc min do 10 dni
-
Ania dobrze pisze. A skrzepy są troche dziwne przy tak krótkich cyklach. Bo przy długich ma co sie złuszczac a przy krótkich to już tak nie bardzo. Ja jak miałam nieregularne i długie to miałam pełno skrzepów a teraz kiedy mam krotsze i jajniki pozbawione licznych pecherzyków wskazujacych na PCOS to "ładiejsza" @ mam.
-
To jest mój 3 cykl co 21 dni. Wcześniej miałam co 28, sporadycznie był 35. Ale od zawsze mam skape miesiączki,tak 2 dni leci a potem plamienie. Ostatnio przez 3 miesiące dużo schudłam, zaczęłam się zdrowo odżywiać i od tamtego momentu ten cykl się skrócił. Może to przez to.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
A robiłas wogole testy ciazowe..bo widze ze masz wysoka temp ..
USG ??
Zdrowy tryb zyci moze troche skrocic ale u Ciebei za bardzo o skrocil..bo jesli Twoja Faza lut wynosi 7-8 dni to nawet moze nie zdazyc sie zagniezdzic fasolinka ...
Robiłas jakies badania hormonalne ?? -
Nie, krew badam często Ale nie hormony. Robiłam testy ciążowe w poprzednim cyklu i niestety negatywne. Mmuszę się wybrać do.gin pewnie,by zerknela. Moja pierwsza ciąża byla niespodziewana, chwila słabości i odrazu dzidziuś a teraz to bywa trudniejsze . Dopiero zaczynam poznawać swoje ciało, i to aż wstyd że dopiero teraz w wieku 27, Ale lepiej późno niż wcale
-
nick nieaktualnyhejka. ja też dostałam krwawienie dosyć wcześnie 23 cyklu. troche czerwonego ale i też brązowe w sumie trało zaledwie 3 dni a czwarty to brązowe plamienie ... troche jestem zawiedziona myślałam zę wreszcie się udało . Ale niepokoją mnie pewne objawy od paru dni bolą mnie bardzo piersi !!!! a o żołądku już nie wspomne zwłaszcza w nocy w dzień też piecze kuje ... co to może być robiłam test ale w pracy i dopiero o 8:30 bo nie miałam możliwosci wcześniej wyszedł negat. ale taki bardzo blady ledwie widoczny prześwit kreski no chyba żę ja już mam schize pewnie tak ...... ale pomóżcie mi czy te objawy mogą coś sugerować ??
-
hiacynta99 a jesteś pewna, że to była @ ? Była taka krwisto czerwona? Czy może tylko brązowe plamienia? Nie zrozumiałam, co z tym Twoim testem ciążowym? Druga kreska wyszła blada, czy tylko jedna była i to blada? Ja miałam po owulacji cały czas ból piersi oraz od 23 dc brązowe plamienia przez 6 dni, 28 dc plamienia ustały i zrobiłam test i widziałam tam mega jasną drugą kreskę. Następnego dnia na kolejnym teście kreska była już bardziej widoczna. Tak wyglądały moje testy 29dc: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5aec2fcc59511e3c.html