okres czy plamienie
-
WIADOMOŚĆ
-
Hiacynt jesli druga kreska wyszla blada to idz na bete ona wszytso wyjasni
Daisy - w takim razie najlpeij idz do gina powiedz ze sie staracie i ze masz krotkie cykle no i o tym ze masz ostatnio skape miea=siaczki i o tych skrzepach
Moze cos byc tez z krzepliwoscia krwi I spokojnie ja jak zaczelismy sie starac mialam 28 lat i nie wiedzialam o co biega z temp
co do badan hormonalnych to przy tak krotkich cyklach sa nawet wskazane -
Daisy plamienie było w zasadzie tylko podczas podcierania, ale sporo i takie ciemnobrązowe. Na wkładce jedynie kreseczka czasem. Bardziej czułam, że to wszystko jest w środku. U mnie dużo powiedział mi mój wykres, w zasadzie z niego wywnioskowałam, że mogę być w ciąży. 28 dc byłam u gina w związku z tymi plamieniami i on nic nie widzał, było jeszcze po prostu za wcześnie na wykrycie ciąży. Zrobił USG i stwierdził, że za dzien lub dwa powinna przyjść @ a ja następnego dnia zamiast @ ujżałam dwie kreski na teście
-
U mnie najpierw był spory spadek, a potem pięknie odbiła tempka, i zaczęłam podejrzewać, że to mogła być implantacja.
Szyjki nie badałam przez kilka dni ze względu na te plamienia, więc Ci nie odpowiem.
U Ciebie plamienie wystąpiło wraz ze spadkiem temp., więc też może świadczyć o implantacji. U mnie w dniu największego spadku temp. pojawiła się jednorazowo jasna czerwona krew i myślałam, że to @, ale potem przez cały dzień już się to nie powtórzyło a następnego dnia był ten piękny skok.
Jeśli u Ciebie jutro temp. znów skoczy do góry, to proponuję zrobić test -