X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne okres czy plamienie
Odpowiedz

okres czy plamienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiacynt jesli druga kreska wyszla blada to idz na bete ona wszytso wyjasni :)

Daisy - w takim razie najlpeij idz do gina powiedz ze sie staracie i ze masz krotkie cykle no i o tym ze masz ostatnio skape miea=siaczki i o tych skrzepach
    Moze cos byc tez z krzepliwoscia krwi I spokojnie ja jak zaczelismy sie starac mialam 28 lat i nie wiedzialam o co biega z temp :D

co do badan hormonalnych to przy tak krotkich cyklach sa nawet wskazane :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • daisy37 Koleżanka

Wysłany: 3 maja 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrczak,a mocne miałaś to plamienie? Ja na podpasce mam mało, jak podcieram jest więcej Ale brązowe. I piersi też mnie niesamowicie bolą, przed ostatnim tak nie było żeby bolały.

da9bfb0f0152f9ad92119aa23d7aaecb.png
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy plamienie było w zasadzie tylko podczas podcierania, ale sporo i takie ciemnobrązowe. Na wkładce jedynie kreseczka czasem. Bardziej czułam, że to wszystko jest w środku. U mnie dużo powiedział mi mój wykres, w zasadzie z niego wywnioskowałam, że mogę być w ciąży. 28 dc byłam u gina w związku z tymi plamieniami i on nic nie widzał, było jeszcze po prostu za wcześnie na wykrycie ciąży. Zrobił USG i stwierdził, że za dzien lub dwa powinna przyjść @ a ja następnego dnia zamiast @ ujżałam dwie kreski na teście :D

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • daisy37 Koleżanka

Wysłany: 3 maja 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skok temp ci powiedzial o ciąży? A jak twoja szyjka wyglądała, bądź jak wyglada? To co myślisz o moim plamieniu?

• Qrczak Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie najpierw był spory spadek, a potem pięknie odbiła tempka, i zaczęłam podejrzewać, że to mogła być implantacja.
    Szyjki nie badałam przez kilka dni ze względu na te plamienia, więc Ci nie odpowiem.
    U Ciebie plamienie wystąpiło wraz ze spadkiem temp., więc też może świadczyć o implantacji. U mnie w dniu największego spadku temp. pojawiła się jednorazowo jasna czerwona krew i myślałam, że to @, ale potem przez cały dzień już się to nie powtórzyło a następnego dnia był ten piękny skok.
    Jeśli u Ciebie jutro temp. znów skoczy do góry, to proponuję zrobić test ;)

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • daisy37 Koleżanka

Wysłany: 4 maja 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoczyla na 37,3.

• daisy37 Koleżanka

Wysłany: 4 maja 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jak wybieram to jest krew, więc myślę że nic z tego.

• Qrczak Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A robiłaś dziś test? Kiedy powinnaś dostać @?

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • daisy37 Koleżanka

Wysłany: 4 maja 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie robiłam, za dwa lub 3 dni

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ