X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne okres po porodzie
Odpowiedz

okres po porodzie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • karolinka1992 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobiety które rodziły. Po jakim czasu dostałyście okresu? Ja rodziłam 3 miesiące i 2 tygodnie temu. Nie karmię od 3 miesięcy. Buźka

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3rjjgori773ov.png[/link]
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka ja dostałam 72 dni po porodzie :) to zależy od organizmu kobiety ;) doczekasz się @ ;)

karolinka1992 lubi tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • anastazja09 Debiutantka

Wysłany: 1 lipca 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po 4 miesiącach ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ