Okres w ciąży????
-
Hej dziewczyny, zacznę od tego, ze okres spóźniał mi się 3 dni. Trzeciego dnia spóźnienia zrobiłam po południu test i wyszedł pozytywny! (Był to zwykły test sklepowy) od razu pojechałam do apteki po clearblue i był negatywny, rano zrobiłam jeszcze inny i tez negatywny, choć jakbym sie uparła to bym zobaczyła jakiś cień. Na drugi dzień rano, kiedy się obudziłam miałam już okres bardzo obfite krwawienie, kolejny dzień słabsze, dziś 3 dzień okresu i nie leci praktycznie wcale. Dziewczyny co o tym sądzicie? Czy to możliwe, ze test mógł się pomylić? Znajoma radzi mi zrobić test po skończonym okresie, bo ona miała normalny okres w pierwszym miesiącu ciąży, o której jeszcze nie miała pojęcia. Czytam na forach, ze dużo kobiet bo normalne okresy będąc w ciąży! Co Wy na to?
-
Ciężko wyrokować na podstawie samych testów które raz wychodzą, raz nie. Testy różnią się czułością. Możesz spróbować zrobić jeszcze test ale najpewniejsza będziesz jak zrobisz badanie beta Hcg z krwi.Starania o pierwsze 👶 od 09.2021
📅 08.2023 IVF
Mamy: ❄️3.2.1❄️5.2.2
25.10. Transfer❄️5.1.1 🧚♀️
29.10 ⏸️✨
31.10 Beta 36🧚♀️
02.11 Beta 112 😍
06.11 Beta 950 🚀
14.11 5+4, pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym
29.11 7+5, 1.57cm Dzidziulka z pięknym ❤️
29.12 USG prenatalne, niskie ryzyka, 6cm Bąbla 🧸
29.06.24 👶3300g, 53 cm 🩵
-
Twierdze jak poprzedniczka testy wychodzą różnie jest też ostatnimi czasy wiele oszukancow niestety. Jedynie beta prawdę ci powie więc warto ją zrobić i wtedy będzie czarno na białym
-