X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Okropny PMS?!!!
Odpowiedz

Okropny PMS?!!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Olga456 Nowa

Wysłany: 30 marca 2021, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, mam do was pytania czy was pms bywa taki długi? Dziś jestem 2 dni po terminie miesiączki, jednak w ostatnim cyklu spóźniała się o 14 dni.. prawdopodobnie z powodu ostrego zapalenie dróg moczowych i lekarstw. Od 9 dni mam ból podbrzusza jak na okres, ale jemu się nie spieszy.... Zabezpieczamy się z narzeczonym, ale dziś dla pewności zrobiłam test ciążowy, od razu wyszedł negatywny. Wasz pms też bywa taki uciążliwy?

• Izi Autorytet

Wysłany: 31 marca 2021, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój ostatni PMS też był nietypowy, cały tydzień bolało mnie podbrzusze i to w sposób inny niż zawsze, możliwe, że przez chorobę, albo podróż, albo jeszcze coś innego. Ogólnie PMS i okres to dla mnie koszmar i tak, jest uciążliwy.
    Wiesz kiedy miałaś owulację może? Cykle ogólnie regularne?

Poobserwuj siebie w kolejnych cyklach jeżeli chodzi o objawy i skonsultuj je z lekarzem jeżeli będą niepokojące.

Jeżeli test negatywny to raczej niebawem przyjdzie @. Ale możesz powtórzyć za 2-3 dni.

♥ staraczka z 2021 - córka '22, wracam do starań
    ♥ ja - niedawno stwierdzona adenomioza
    ♥ mąż stwierdzona przy poprzednich staraniach teratozoospermia, powtórka badań w 2025

♥11.08.21 beta 137,70 - 13.08.21 beta 446,20. Poród 04.2022

♥ 31.12 II beta 52.64. 02.01 beta 203.32 04.01 beta 584.08

preg.png
  • Olga456 Nowa

Wysłany: 31 marca 2021, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykle miałam nieregularny zazwyczaj, ale przez ostatnie kilka miesięcy i kuracji luteina się unormował. Niestety po ostatniej chorobie i ogromnym stresie jakie towarzyszył mi przez prawie cały miesiąc znowu chyba się rozregulował...dodam że w ostatnim czasie dosyć szybko schudłam właśnie przez stres. 3 lata temu w tym samym miesiącu z podobnymi objawami byłam u mojego gina i stwierdził że wszystko jest w jak najlepszym porządku, a spóźniający się okres przez ponad miesiąc, uzasadnił nagłą zmianę pogody i temperaturą oraz stresem.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ