X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Okropny PMS?!!!
Odpowiedz

Okropny PMS?!!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Olga456 Nowa

Wysłany: 30 marca 2021, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, mam do was pytania czy was pms bywa taki długi? Dziś jestem 2 dni po terminie miesiączki, jednak w ostatnim cyklu spóźniała się o 14 dni.. prawdopodobnie z powodu ostrego zapalenie dróg moczowych i lekarstw. Od 9 dni mam ból podbrzusza jak na okres, ale jemu się nie spieszy.... Zabezpieczamy się z narzeczonym, ale dziś dla pewności zrobiłam test ciążowy, od razu wyszedł negatywny. Wasz pms też bywa taki uciążliwy?

• Izi Autorytet

Wysłany: 31 marca 2021, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój ostatni PMS też był nietypowy, cały tydzień bolało mnie podbrzusze i to w sposób inny niż zawsze, możliwe, że przez chorobę, albo podróż, albo jeszcze coś innego. Ogólnie PMS i okres to dla mnie koszmar i tak, jest uciążliwy.
    Wiesz kiedy miałaś owulację może? Cykle ogólnie regularne?

Poobserwuj siebie w kolejnych cyklach jeżeli chodzi o objawy i skonsultuj je z lekarzem jeżeli będą niepokojące.

Jeżeli test negatywny to raczej niebawem przyjdzie @. Ale możesz powtórzyć za 2-3 dni.

♥ starania od 2021

♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
    ♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia

♥11.08 beta 137,70
    ♥13.08 beta 446,20

oar8tqyw214jl49t.png
  • Olga456 Nowa

Wysłany: 31 marca 2021, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykle miałam nieregularny zazwyczaj, ale przez ostatnie kilka miesięcy i kuracji luteina się unormował. Niestety po ostatniej chorobie i ogromnym stresie jakie towarzyszył mi przez prawie cały miesiąc znowu chyba się rozregulował...dodam że w ostatnim czasie dosyć szybko schudłam właśnie przez stres. 3 lata temu w tym samym miesiącu z podobnymi objawami byłam u mojego gina i stwierdził że wszystko jest w jak najlepszym porządku, a spóźniający się okres przez ponad miesiąc, uzasadnił nagłą zmianę pogody i temperaturą oraz stresem.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ