Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Okropny PMS?!!!
Odpowiedz

Okropny PMS?!!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Olga456 Nowa

Wysłany: 30 marca 2021, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, mam do was pytania czy was pms bywa taki długi? Dziś jestem 2 dni po terminie miesiączki, jednak w ostatnim cyklu spóźniała się o 14 dni.. prawdopodobnie z powodu ostrego zapalenie dróg moczowych i lekarstw. Od 9 dni mam ból podbrzusza jak na okres, ale jemu się nie spieszy.... Zabezpieczamy się z narzeczonym, ale dziś dla pewności zrobiłam test ciążowy, od razu wyszedł negatywny. Wasz pms też bywa taki uciążliwy?

• Izi Autorytet

Wysłany: 31 marca 2021, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój ostatni PMS też był nietypowy, cały tydzień bolało mnie podbrzusze i to w sposób inny niż zawsze, możliwe, że przez chorobę, albo podróż, albo jeszcze coś innego. Ogólnie PMS i okres to dla mnie koszmar i tak, jest uciążliwy.
    Wiesz kiedy miałaś owulację może? Cykle ogólnie regularne?

Poobserwuj siebie w kolejnych cyklach jeżeli chodzi o objawy i skonsultuj je z lekarzem jeżeli będą niepokojące.

Jeżeli test negatywny to raczej niebawem przyjdzie @. Ale możesz powtórzyć za 2-3 dni.

♥ starania od 2021

♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
    ♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia

♥11.08 beta 137,70
    ♥13.08 beta 446,20

oar8tqyw214jl49t.png
  • Olga456 Nowa

Wysłany: 31 marca 2021, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykle miałam nieregularny zazwyczaj, ale przez ostatnie kilka miesięcy i kuracji luteina się unormował. Niestety po ostatniej chorobie i ogromnym stresie jakie towarzyszył mi przez prawie cały miesiąc znowu chyba się rozregulował...dodam że w ostatnim czasie dosyć szybko schudłam właśnie przez stres. 3 lata temu w tym samym miesiącu z podobnymi objawami byłam u mojego gina i stwierdził że wszystko jest w jak najlepszym porządku, a spóźniający się okres przez ponad miesiąc, uzasadnił nagłą zmianę pogody i temperaturą oraz stresem.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ