Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne ostre kłucie w jajnikach
Odpowiedz

ostre kłucie w jajnikach

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2013, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kobietki.
    powiedzcie mi, czy miałyście kiedyś podczas okresu bardzo ostre kłucie w jajnikach podczas miesiączki? ja mam tak po raz pierwszy, nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało, owszem bóle brzucha, ale od wczoraj co jakiś czas strasznie mnie kłuje na zmianę raz w jednym, raz w drugim, aż skręca.. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2013, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja właśnie mam podobny problem i nie wiem co to jest co prawda nie podczas miesiaczki a po ,bardzo kuje mnie w lewym jajniku ( a staramy sie z męźem o maluszka)nie wiem o co jest w czwartek ide do ginekologa moze tam sie wszystko wyjaśni

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi się zdarzały ale nie traktowałam tego jakoś poważnie, raczej objaw okresu, u mnie kilka razy zakuło i przestało, jakoś długo to nie trwało,

• Lissa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie ja mam podobnie , podczas szybkiego wstawania (nie podczas okresu) nawet jak leze i sie prekrece to sie takie dziwne klucie pojawia bardzo zadko ale jednak sie pojawia. Pytanie czy to zignorowac czy jednak umowic sie na wizyte u lekarza

atdci09k18tcna0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety mam tak bardzo często, nie tylko podczas okresu. Zawsze muszę uważać jak wstaje, ponieważ przy każdym szybszym ruchu zaraz zaczyna się "wbijanie szpilek". U mnie podobno jest to spowodowane PCO oraz skłonnościami do torbieli. Niestety wygląda to w taki sposób, że każdy większy wysiłek fizyczny kończy się okropnymi boleściami

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ