X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne ostre kłucie w jajnikach
Odpowiedz

ostre kłucie w jajnikach

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2013, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kobietki.
    powiedzcie mi, czy miałyście kiedyś podczas okresu bardzo ostre kłucie w jajnikach podczas miesiączki? ja mam tak po raz pierwszy, nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało, owszem bóle brzucha, ale od wczoraj co jakiś czas strasznie mnie kłuje na zmianę raz w jednym, raz w drugim, aż skręca.. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2013, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja właśnie mam podobny problem i nie wiem co to jest co prawda nie podczas miesiaczki a po ,bardzo kuje mnie w lewym jajniku ( a staramy sie z męźem o maluszka)nie wiem o co jest w czwartek ide do ginekologa moze tam sie wszystko wyjaśni

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi się zdarzały ale nie traktowałam tego jakoś poważnie, raczej objaw okresu, u mnie kilka razy zakuło i przestało, jakoś długo to nie trwało,

• Lissa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie ja mam podobnie , podczas szybkiego wstawania (nie podczas okresu) nawet jak leze i sie prekrece to sie takie dziwne klucie pojawia bardzo zadko ale jednak sie pojawia. Pytanie czy to zignorowac czy jednak umowic sie na wizyte u lekarza

atdci09k18tcna0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety mam tak bardzo często, nie tylko podczas okresu. Zawsze muszę uważać jak wstaje, ponieważ przy każdym szybszym ruchu zaraz zaczyna się "wbijanie szpilek". U mnie podobno jest to spowodowane PCO oraz skłonnościami do torbieli. Niestety wygląda to w taki sposób, że każdy większy wysiłek fizyczny kończy się okropnymi boleściami

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ