X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne ostre kłucie w jajnikach
Odpowiedz

ostre kłucie w jajnikach

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2013, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kobietki.
    powiedzcie mi, czy miałyście kiedyś podczas okresu bardzo ostre kłucie w jajnikach podczas miesiączki? ja mam tak po raz pierwszy, nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało, owszem bóle brzucha, ale od wczoraj co jakiś czas strasznie mnie kłuje na zmianę raz w jednym, raz w drugim, aż skręca.. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2013, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja właśnie mam podobny problem i nie wiem co to jest co prawda nie podczas miesiaczki a po ,bardzo kuje mnie w lewym jajniku ( a staramy sie z męźem o maluszka)nie wiem o co jest w czwartek ide do ginekologa moze tam sie wszystko wyjaśni

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi się zdarzały ale nie traktowałam tego jakoś poważnie, raczej objaw okresu, u mnie kilka razy zakuło i przestało, jakoś długo to nie trwało,

• Lissa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie ja mam podobnie , podczas szybkiego wstawania (nie podczas okresu) nawet jak leze i sie prekrece to sie takie dziwne klucie pojawia bardzo zadko ale jednak sie pojawia. Pytanie czy to zignorowac czy jednak umowic sie na wizyte u lekarza

atdci09k18tcna0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety mam tak bardzo często, nie tylko podczas okresu. Zawsze muszę uważać jak wstaje, ponieważ przy każdym szybszym ruchu zaraz zaczyna się "wbijanie szpilek". U mnie podobno jest to spowodowane PCO oraz skłonnościami do torbieli. Niestety wygląda to w taki sposób, że każdy większy wysiłek fizyczny kończy się okropnymi boleściami

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ