X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne ostre kłucie w jajnikach
Odpowiedz

ostre kłucie w jajnikach

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2013, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kobietki.
    powiedzcie mi, czy miałyście kiedyś podczas okresu bardzo ostre kłucie w jajnikach podczas miesiączki? ja mam tak po raz pierwszy, nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało, owszem bóle brzucha, ale od wczoraj co jakiś czas strasznie mnie kłuje na zmianę raz w jednym, raz w drugim, aż skręca.. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2013, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja właśnie mam podobny problem i nie wiem co to jest co prawda nie podczas miesiaczki a po ,bardzo kuje mnie w lewym jajniku ( a staramy sie z męźem o maluszka)nie wiem o co jest w czwartek ide do ginekologa moze tam sie wszystko wyjaśni

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi się zdarzały ale nie traktowałam tego jakoś poważnie, raczej objaw okresu, u mnie kilka razy zakuło i przestało, jakoś długo to nie trwało,

• Lissa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie ja mam podobnie , podczas szybkiego wstawania (nie podczas okresu) nawet jak leze i sie prekrece to sie takie dziwne klucie pojawia bardzo zadko ale jednak sie pojawia. Pytanie czy to zignorowac czy jednak umowic sie na wizyte u lekarza

atdci09k18tcna0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety mam tak bardzo często, nie tylko podczas okresu. Zawsze muszę uważać jak wstaje, ponieważ przy każdym szybszym ruchu zaraz zaczyna się "wbijanie szpilek". U mnie podobno jest to spowodowane PCO oraz skłonnościami do torbieli. Niestety wygląda to w taki sposób, że każdy większy wysiłek fizyczny kończy się okropnymi boleściami

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ