X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne ostrzezenie przed bromergonem
Odpowiedz

ostrzezenie przed bromergonem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • monisia881 Koleżanka

Wysłany: 21 lutego 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadira wrote:
    PRL miałam niezbyt wysoką bo 911,5mlU/l (102-496) a jak ostatnio kontrolowałam to spadło do 117,6 i chyba przejdę na 1/4 tabletki, na dostinexie uregulowały mi się miesiączki, a cykle srednio 36 dniowe powróciły do +/- 28 dniowych
    911,5 to niezbyt wysoka? dziwne masz te normy zapewne dlatego ze w kazdym laboratorium pisza inaczej .
    ja mam PRL 26,74 przy normie 4,80-23,30 takze duzo ponad norme?

monisia881
  • Nadira Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monisia881 wrote:
    911,5 to niezbyt wysoka? dziwne masz te normy zapewne dlatego ze w kazdym laboratorium pisza inaczej .
    ja mam PRL 26,74 przy normie 4,80-23,30 takze duzo ponad norme?
    Fakt, w każdym labolatorium normy są inne, ja przekroczyłam górną normę o połowę i gin powiedział że to nieduża hiperprolaktynemia. Twój wynik wydaje się leciutko powyżej normy ale najlepiej skonsultować to z lekarzem. Tak jak pisałam wcześniej ja i moje cykle lepiej się mamy na tych niższych poziomach PRL więc będę łykać dalej Dostinexa .

ex2bcwa1oc4n8lw7.png
    ex2b3e5enw2ksmqc.png
    ex2b4z17x0iw5y73.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ