X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Ovarin

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Milvaa Debiutantka

Wysłany: 5 lipca 2022, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wszystkim!
    Staramy się z mężem już 12 cykl, wszystkie badania póki co wychodzą dobrze. Na dzisiejszej wizycie gin zaproponował wdrożenie suplementu ovarin, zapomniałam zapytać czy mogę go stosować równocześnie z innym suplementem Pregna plus? Czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia łączenia dwóch suplementów z tymi samymi składnikami (tu kwas foliowy)

• MałaMiMi Ekspertka

Wysłany: 5 lipca 2022, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Mój ginekolog zawsze przepisuje mi Pregnę + Ovarin. Pytałam się kiedyś nawet w aptece, czy mogę brać razem - powiedzieli, że ok, bo powiela się kilka witamin i w małych ilościach.

• Milvaa Debiutantka

Wysłany: 6 lipca 2022, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMiMi wrote:
    Hej! Mój ginekolog zawsze przepisuje mi Pregnę + Ovarin. Pytałam się kiedyś nawet w aptece, czy mogę brać razem - powiedzieli, że ok, bo powiela się kilka witamin i w małych ilościach.

Super, bardzo dziękuję za odpowiedź :) Pokładam w tych suplementach jakieś nadzieje :)

MałaMiMi lubi tę wiadomość

• Patrycja89 Nowa

Wysłany: 9 lipca 2022, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milvaa wrote:
    Cześć Wszystkim!
    Staramy się z mężem już 12 cykl, wszystkie badania póki co wychodzą dobrze. Na dzisiejszej wizycie gin zaproponował wdrożenie suplementu ovarin, zapomniałam zapytać czy mogę go stosować równocześnie z innym suplementem Pregna plus? Czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia łączenia dwóch suplementów z tymi samymi składnikami (tu kwas foliowy)
    Dlaczego pregna plus? Brałam pregne start plus ovarin dopiero po zajściu w ciąże pregne plus.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2022, 19:59

• IKA Znajoma

Wysłany: 26 września 2022, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, aktualnie jestem po owulacji, mam nieregularne, dlugie cykle, przy ostatniej wizycie ginekolog zaproponowała zmianę suplementów z pregny start na ovarin. Czy mogę już go włączyć, czy poczekac do okresu? Znalazlam gdzieś w internecie inf, żeby brac do owulacji

• MartaMuszka Koleżanka

Wysłany: 2 października 2022, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej a czy zażywać ovarin i pregne razem czy robicie jakąś przerwę ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ