Ovarin
-
Cześć Wszystkim!
Staramy się z mężem już 12 cykl, wszystkie badania póki co wychodzą dobrze. Na dzisiejszej wizycie gin zaproponował wdrożenie suplementu ovarin, zapomniałam zapytać czy mogę go stosować równocześnie z innym suplementem Pregna plus? Czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia łączenia dwóch suplementów z tymi samymi składnikami (tu kwas foliowy) -
MałaMiMi wrote:Hej! Mój ginekolog zawsze przepisuje mi Pregnę + Ovarin. Pytałam się kiedyś nawet w aptece, czy mogę brać razem - powiedzieli, że ok, bo powiela się kilka witamin i w małych ilościach.
Super, bardzo dziękuję za odpowiedź Pokładam w tych suplementach jakieś nadziejeMałaMiMi lubi tę wiadomość
-
Milvaa wrote:Cześć Wszystkim!
Staramy się z mężem już 12 cykl, wszystkie badania póki co wychodzą dobrze. Na dzisiejszej wizycie gin zaproponował wdrożenie suplementu ovarin, zapomniałam zapytać czy mogę go stosować równocześnie z innym suplementem Pregna plus? Czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia łączenia dwóch suplementów z tymi samymi składnikami (tu kwas foliowy)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2022, 19:59
-
Witam, aktualnie jestem po owulacji, mam nieregularne, dlugie cykle, przy ostatniej wizycie ginekolog zaproponowała zmianę suplementów z pregny start na ovarin. Czy mogę już go włączyć, czy poczekac do okresu? Znalazlam gdzieś w internecie inf, żeby brac do owulacji
-