ovarin pół roku ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Szyszunia 89 wrote:Ktoś mi powie dlaczego Ovarin można brać tylko pół roku ? ja już pół roku stosuję i ciąży póki co nie widać i nie wiem czy zaprzestać czy stosować dalej…
Skonsultuj z lekarzem może poleci inofem albo coś na podobe. Wiem, ze niektore kobietki od lekarza biorą rozne dawki -
Szyszunia 89 wrote:Ktoś mi powie dlaczego Ovarin można brać tylko pół roku ? ja już pół roku stosuję i ciąży póki co nie widać i nie wiem czy zaprzestać czy stosować dalej…
Szyszunia 89 lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka wrote:Ja brałam od stycznia do teraz prawie odstawiłam po wizycie u gin jak dowiedziałam się że jestem w ciąży
Skoro stosowałaś dłużej i się udało to ja też poczekam do stycznia bo wtedy mam zaplanowaną wizytę u ginekologa i wtedy dopytam czy już więcej nie brać
A co bardziej polecacie Ovarin czy Inofem ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 13:52
-
alex0806 wrote:Ja stosuję już prawie rok i lekarz nigdy mi nie mówił, że po pół roku mam przestać... Nawet na ostatniej wizycie kazał nadal brać, bo mam ładne wyniki wit D i kwasu foliowego dzięki Ovarinowi.
Janinka lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Hej, Jestem tu nowa. Lekarz przepisał mi w piatek Ovarin, jeszcze nie wykupiłam bo postanowiłam najpierw troche pozytac. Mam problemy z cerą i włosami, bardzo bolesne miesiaczki i nie moge zajść w ciążę - doradźcie, ovarin jest w stanie mi pomóc? widzę że wiele z was stsuje go z zadowoleniem
Joanna221 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyadamka wrote:Hej, Jestem tu nowa. Lekarz przepisał mi w piatek Ovarin, jeszcze nie wykupiłam bo postanowiłam najpierw troche pozytac. Mam problemy z cerą i włosami, bardzo bolesne miesiaczki i nie moge zajść w ciążę - doradźcie, ovarin jest w stanie mi pomóc? widzę że wiele z was stsuje go z zadowoleniem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biorę go od 4 tygodni, zauważyłam śluz ale taki wodnisty... Bardzo bym chciała aby uregulowal mi miesiączkę...
PCOS
Starania - 01.2019
Czerwiec 2019 - usunięty polip trzonu macicy
1 cs z letrozolem ovu 12 dc
11.2019 - ciąża biochemiczna
2 cs z letrozolem ovu 15 dc
5.12 II 🙏❤️
"I wzywaj mnie w dniu niedoli, ja cię wybawie a ty Mnie uwielbisz" Ps. 50:15 -
-
Dziewczyny bierzecie jedna tabletkę dziennie czy dwie? Mi ginekolog zalecił brać jedna i tak się zastanawiam czy to ma sens 🙂13dpo ⏸ Beta hcg 131,20 mlu/ ml 🥰 (13.11.21)
30.11 Jest ❤
14.12 19,4mm szczęścia 🥰
07.01 Badania prenatalne- zdrowy dzidziuś ❤CRL 5,77 cm
11 01 CRL 6,25 cm 🥰
08.02 usg- wszystko dobrze z dzidziusiem 🥰
03.03 360g II prenatalne wczynka 💞
08.03 374g 💞
05.04 754g💞
10.05
13.05 III prenatalne -
Domistr wrote:Dziewczyny bierzecie jedna tabletkę dziennie czy dwie? Mi ginekolog zalecił brać jedna i tak się zastanawiam czy to ma sens 🙂
Domistr lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️