X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne ovarin pół roku ?
Odpowiedz

ovarin pół roku ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Domistr Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2020, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hekate42 wrote:
    Ja biorę 2🙂
    A bierzesz dwie ze względu na jakieś problemy hormonalne czy coś? 😀 Bo u mnie niby wszystko ok i tak się zastanawiam czy sobie nie zaszkodze biorąc dwie, hmmm

13dpo ⏸ Beta hcg 131,20 mlu/ ml 🥰 (13.11.21)
    30.11 Jest ❤
    14.12 19,4mm szczęścia 🥰
    07.01 Badania prenatalne- zdrowy dzidziuś ❤CRL 5,77 cm
    11 01 CRL 6,25 cm 🥰
    08.02 usg- wszystko dobrze z dzidziusiem 🥰
    03.03 360g II prenatalne wczynka 💞
    08.03 374g 💞
    05.04 754g💞
    10.05
    13.05 III prenatalne
  • Hekate42 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2020, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domistr wrote:
    A bierzesz dwie ze względu na jakieś problemy hormonalne czy coś? 😀 Bo u mnie niby wszystko ok i tak się zastanawiam czy sobie nie zaszkodze biorąc dwie, hmmm
    Na opakowaniu jak byk napisane- 2 tabletki dziennie, więc biorę😉

„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
    😇11.02.2021 r.
    ❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️
  • Domi451 Koleżanka

Wysłany: 8 listopada 2020, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Ja również brałam ovarin 6 miesiecy. Miałam bardzo długie cykle ok 80 dni i skrocil mi do 36-38. Miałam owulację jak w zegarku. Odstawiłam na ok 4 miesiące. I znów cykle rozregulowane i chyba nie mam owu 😒
    Rozpoczęłam pierwsze opakowanie ale tu już 25dc i owu nadal nie ma 😔

• Hekate42 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2020, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja gin bardzo poleca Ovarin.
    Dziś ją o niego na wizycie pytałam - do momentu zajścia w ciąże.

„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
    😇11.02.2021 r.
    ❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ