X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ovitrelle test pozytywny do kiedy?
Odpowiedz

Ovitrelle test pozytywny do kiedy?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natalia1866 Nowa

Wysłany: 9 grudnia 2024, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziś zrobiłam test ciążowy wyszły dwie kreski , zaszczyk miałam 25.11 inseminację 27.11 okres mam teraz w czwartek czy mogę mieć nadzieję ??

• Ans16 Koleżanka

Wysłany: 9 grudnia 2024, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrob betę

Natalia1866 lubi tę wiadomość

• Natalia1866 Nowa

Wysłany: 9 grudnia 2024, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam do środy 🤔 ale ciężko już czytałam przy teście ciążowym że wykrywa 10 lub i więcej HCG

• Julia24 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2024, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia1866 wrote:
    Witam dziś zrobiłam test ciążowy wyszły dwie kreski , zaszczyk miałam 25.11 inseminację 27.11 okres mam teraz w czwartek czy mogę mieć nadzieję ??

Czy to był Twój pierwszy test? Zazwyczaj dziewczyny kontrolują sobie wypłukiwanie Ovi. Teoretycznie niestety jeszcze może zafałszowywać test.
    Trzymam kciuki, żeby kreska ciemniała! 🤞

💃'95🕴️'90
    ⌛10cs naturalnie ✖️
    ⌛1 IUI ✖️

Plan:
    🔜 2 IUI Lametta+ Menopur +Cyclogest

Diagnostyka:
    ❌ Endometrioza 3st
    ❌ Adenomioza rozproszona
    ❌ Prawy jajnik przyklejony do macicy i za wysoko umiejscowiony
    ❓DHEA-S wynik 520ug/dl -> do powtórzenia
    ➖ IO, BMI 24.1 📉(Siofor 500 XR + dieta przeciwzapalna)
    ➖ U partnera seminogram w dolnej granicy normy. HBA 77%. Fragmentacja DNA 82%
    ➖ Dominacja estrogenowa
    ✔️ W miarę regularne cykle i naturalne owulacje (progesteron 7DPO zawsze w zakresie 16-22 ng/ml). AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
    ✔️ Jajowody drożne, wymaz MUCHa czysty, Pasożyty+ lambia+ helicobacter- nie wykryto, kariotypy prawidłowe u obu, przeciwciał ANA nie wykryto

Just because it's taking time,
    doesn't mean it's not happening.
  • Ans16 Koleżanka

Wysłany: 9 grudnia 2024, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia1866 wrote:
    Czekam do środy 🤔 ale ciężko już czytałam przy teście ciążowym że wykrywa 10 lub i więcej HCG

Ja okres powinnam dostać dziś ale go nie dostałam
    I zastanawiam się czy robić test czy nie

• Natalia1866 Nowa

Wysłany: 9 grudnia 2024, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak dziś pierwszy mój test czekałam aż będzie 12 dzień po inseminacji zrobię wieczorem następny jutro jadę na betę , przy okazji muszę TSH zrobić 😃 ostatnio miałam 2.5 lubi mi wzrastać więc muszę kontrolować

• Gregorka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2024, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia1866 wrote:
    Do 14 dni niektorym utrzymuje się ovi we krwi,każdy ogranizm inaczej wypłukuje, ale jeśli kreska jest ladnie widoczna to trzymam mocno kciuki 🤞🍀❤️
    Powodzenia!

2×IUI❌️
    IVF
    ❄️ 7/8 tydzien 💔
    Kolejna❔️❔️
  • Natalia1866 Nowa

Wysłany: 10 grudnia 2024, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej 12.1 beta dziś najgorsze tarczyca z 2.5 ostatniego razu dobiła mi do 7.95 biorę eutyrox już jedną tabletkę 25 m szybka konsultacja z ginekologiem jutro z rana progesteron i beta czekam za wizyta endokrynologa. Ktoś coś pocieszy nie wiem gdzie jeszcze mogę uderzyć walczę jak moge

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ