X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ovitrelle test pozytywny do kiedy?
Odpowiedz

Ovitrelle test pozytywny do kiedy?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natalia1866 Nowa

Wysłany: 9 grudnia, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziś zrobiłam test ciążowy wyszły dwie kreski , zaszczyk miałam 25.11 inseminację 27.11 okres mam teraz w czwartek czy mogę mieć nadzieję ??

• Ans16 Koleżanka

Wysłany: 9 grudnia, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrob betę

Natalia1866 lubi tę wiadomość

• Natalia1866 Nowa

Wysłany: 9 grudnia, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam do środy 🤔 ale ciężko już czytałam przy teście ciążowym że wykrywa 10 lub i więcej HCG

• Julia24 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia1866 wrote:
    Witam dziś zrobiłam test ciążowy wyszły dwie kreski , zaszczyk miałam 25.11 inseminację 27.11 okres mam teraz w czwartek czy mogę mieć nadzieję ??

Czy to był Twój pierwszy test? Zazwyczaj dziewczyny kontrolują sobie wypłukiwanie Ovi. Teoretycznie niestety jeszcze może zafałszowywać test.
    Trzymam kciuki, żeby kreska ciemniała! 🤞

💃29 lat🕴️35 lat 🍀Starania od 04/2024

❌ IO, BMI 25.6, hiperplolaktynemia czynnościowa, niewydolność fazy lutealnej, problemy z wchłanianiem żelaza i zdecydowanie za dużo stresu w życiu. U partnera obniżony ruch postępowy plemników
    ☑️ Regularne owulacje i w miarę regularne cykle. Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml

📆 13.01 Diagnoza endometriozy
  • Ans16 Koleżanka

Wysłany: 9 grudnia, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia1866 wrote:
    Czekam do środy 🤔 ale ciężko już czytałam przy teście ciążowym że wykrywa 10 lub i więcej HCG

Ja okres powinnam dostać dziś ale go nie dostałam
    I zastanawiam się czy robić test czy nie

• Natalia1866 Nowa

Wysłany: 9 grudnia, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak dziś pierwszy mój test czekałam aż będzie 12 dzień po inseminacji zrobię wieczorem następny jutro jadę na betę , przy okazji muszę TSH zrobić 😃 ostatnio miałam 2.5 lubi mi wzrastać więc muszę kontrolować

• Gregorka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia1866 wrote:
    Do 14 dni niektorym utrzymuje się ovi we krwi,każdy ogranizm inaczej wypłukuje, ale jeśli kreska jest ladnie widoczna to trzymam mocno kciuki 🤞🍀❤️
    Powodzenia!

• Natalia1866 Nowa

Wysłany: 10 grudnia, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej 12.1 beta dziś najgorsze tarczyca z 2.5 ostatniego razu dobiła mi do 7.95 biorę eutyrox już jedną tabletkę 25 m szybka konsultacja z ginekologiem jutro z rana progesteron i beta czekam za wizyta endokrynologa. Ktoś coś pocieszy nie wiem gdzie jeszcze mogę uderzyć walczę jak moge

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ