owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMam ogrooomną nadzieję, ze czerwone truskawki, które dojrzały w tym miesiacu będą tylko rosły, trzymajcie się bezpiecznie. Wkładajcie kaski i pilnujcie się.
a my następnym razem już na pewno zatrzymamy je dla siebie, potrzebujemy chwilki czasu. Zaś niedojrzałe truskawki jeszcze maja dwa dni aby dojrzeć, a jak nie w czerwcu, to w lipcu juz, musząktosiowa, kark, Karissa, Alexiaa, ZakreconaŻona, Helmi, Paulette lubią tę wiadomość
-
Tempka poszła w gore. Sikaniec nadal negatywny, ale czekam już w kolejce na betę i wieczorem lub jutro się okaże. Dość tego stresu i zastanawiania się czemu @ nie przychodzi i temp w gorze jak testy negatywne... Trzymajcie kciuki, Dziewczyny! Oby ten mój msc urodzinowy okazał się być jednak tym szczęśliwym i oby te wszystkie przygody po drodze mu nie zaszkodziły!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 07:58
ojejku, kark, Alexiaa lubią tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karissa zaciskam mocno kciuki za pozytywne zakończenie
Paulette bardzo mi przykro ,ale wiem ,ze jestes silna kobietą i sobie poradzisz z ta sytuacja ,pamiętaj po burzy zawsze wychodzi słońce ,pomodlę sie za Ciebie :-*
Eniana dasz radę i juz niedługo zobaczysz 2 kreseczki które z Toba zostaną przez 9 długich miesięcy
3mam kciuki za Wszystkie dziewczyny,aby lipiec był dla Was piękny i szczęśliwyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 12:41
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
nick nieaktualnyKarissa kciukam z całych sił
Dla porządku melduję drugą @ w tym miesiącu.Termin laparo- 6.07.
Jak przeżyję to zamelduję się na lipcówkach
Został ktoś jeszcze do testowania? Jak tak to życzę powodzenia dziewczyny.
A ciężaróweczką spokojnej ciąży.
Eniana,Paulette jeszcze raz mocno was ściskam-dacie rade dziewczyny i już niedługo będziecie mamami maluszków :*Karissa lubi tę wiadomość
-
Karissa u mnie też w poprzednim cyklu okres się spóźnił 3 dni, cały czas miałam ładną tempkę i niestety ciąży z tego nie było Mam nadzieję, że u Ciebie będzie inaczej!Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:Liste uzupełniłam..
przykro mi z tych wszystkich niepowodzeń. Trzymam za Was mocno kciuki w lipcu
a tym, którym się udało też za Was trzymam kciuki i życzę nudnych i spokojnych miesięcy do porodu
Moja mi zgniła, ale wypadło z niej ziarenko i będziemy je zasadzać w lipcu.Paulette lubi tę wiadomość
-
Okresu nadal brak... myślę, że jak tylko rozpocznę nowy cykl, to zgłoszę się do poradni naprotechnologicznej i obczaję ten temat zanim pójdę do kliniki leczenia niepłodności...
Powodzenia dziewczyny w lipcu! :*
Ja chyba na kilka msc odpuszczę forum i skupię się na obserwacji i próbie wyluzowania, a jeśli się uda, to wrócę i Wam opowiem! Buziaki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 12:33
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!