owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Przerobimy ją na wino, nie bój żaby będziemy miały co pić w Lipcu wpadaj tam do nas , bo ja już butle z winem truskawkowym nastawiłam Lipiec to super miesiąc i wyhodujesz tam super dziedzica !!!
Pautelle, Eniana tak strasznie mi przykro tulę Was bardzo mocno :*Starania od maja 2013
Aniołki
13.11.2015 - [*] 7 tc
22.01.2016 - [*] 11 tc -
nick nieaktualnyKarissa u mnie tempka spadła do podłogi,więc nie testowałam,do tego ból lekko małpowy i straszny krzyża,więc czekam z niecierpliwością na @ i lecę do szpitala oddać krew i termin na laparo machnąć.
Karissa życzę Ci żeby jednak odbiła do góry,a jak nie to szybkiej @ i udanych nowych staranek. -
No faktycznie temp. poleciała na łeb na szyję Przykro mi, bo wykres był mega obiecujący...
A ile czasu się staracie, jak można wiedzieć?
Nam właśnie mija rok i jeśli jeszcze w lipcu się nie uda, to szukamy kliniki leczenia niepłodności. Mam dość szukania metod pomocnicznych na własną rękę i słuchania jakie to mamy idealne wyniki wszystkiego i na pewno po prostu musimy jeszcze chwile być cierpliwi...13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
Dziewczyny, wiecie może co może oznaczać fakt, że w tym msc po znacznym spadku temp., wzrost następnego dnia wynosił jedyne 0,1? Coś czytam, że może to oznaczać problemy z progesteronem, niedoczynność ciałka żółtego czy coś tam, ale progesteron wychodził mi zawsze idealnie... Możliwe, że w owu w ogóle nie było, mimo, że później temp. tam wzrosła?13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
-
nick nieaktualnyKarissa ogólnie bez antykoncepcji kilka lat,zawsze na zasadzie jak będzie dziecko to super,jak nie to nie ma problemu.Od zeszłego roku bardziej staraliśmy się wycelować w dni płodne.A od lutego z pomocą OF i lekarza.Po cyklach z Clo,badaniach hormonów i spermy,mój ginekolog powiedział,że za długo to trwa i odda nas w ręce kliniki.Powiedział,że nie jest w stanie nam pomóc.Potrzebuję właśnie tylko laparo,bo i tak klinika kazałaby ją zrobić.
Karissa w każdym cyklu masz takie powolne wzrastanie? Bo wiesz na podstawie wykresów doświadczony lekarz może sporo wyczytać,ale i tak będzie to popierał wynikami badań.Skoro masz wszystkie hormony w normie,to może to było jednorazowe? Temperaturę mogło też coś zaburzać,tym bardziej że miałaś szalony miesiąc.
Li28 wiem co czujesz.Pozostaje nadzieja,że kiedyś @ nie przyjdzie -
Przejrzałam swoje wykresy i to był pierwszy w którym wzrost był tak powolny, także to jakieś jednorazowe. Pociesza mnie to, że przejrzałam ostatnich 50 wykresów i zakończone zielonymi kropkami była praktycznie tylko te, w których właśnie nie było takiego skoku - identycznie jak teraz u mnie. Chyba tylko jeden był takie idealny, pokazowy.
To powiem Ci, że faktycznie czas najwyższy oddać się w ręce kliniki, bo to faktycznie zdecydowanie za długo trwa... Życzę Wam, żeby od razu po laparo się udało! Albo najlepiej przed :*13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
-
hej dziewczyny, u mnie dziś termin @ i zatestowałam i oczywiście biel vizira... niby wiem że czasem wychodzi trochę po terminie, ale może chociaż jakiś cień by był... a tu nic
Paulette i Eniana bardzo mi przykro, trzymajcie się :* -
Do mnie franca przylazła i to na dodatek dwa dni wcześniej.Wg lekarza owulka była wtedy co wykres pokazał.Czy to możliwe że faza lutealna trwała tym razem 12 dni a nie 14 ? No cóż,zaczynam nowy wykres. 3 mam kciuki za Wasze zielone kropeczki :-*Li28
-
Przykro mi Li28 u mnie ostatnio często się zdarzało, ze faza lutealna trwała 2, a nawet 3 dni krócej... Teraz za to trwa już 3 dni dłużej i póki co @ nadal brak. Także tego jeszcze nie grali, bo przejrzałam swoje notatki i tylko raz się zdarzyła obsuwa dłuższa niż 1 dzień (w styczniu @ przyszła 2 dni pózniej). Uczucie przedokresowe znów zniknęło i zaczyna mi we powoli ciąża urojona:p co chwila nowe objawy niech już ta małpa przyjdzie, bo jestem w takim zawieszeniu... Jakoś w ciąże nie wierze, nie wiem czemu. Pewnie przez te testy negatywne. Jak jutro rano @ nadal nie będzie i temp nie spadnie gwałtownie, to jadę na betę, bez względu na wynik testu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 17:30
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
-
No trudno,będę działać dalej.Dopóki tempka nie spadnie to jest nadzieja.Pisałam stronę wcześniej o mojej przyjaciółce, której 3 tyg po planowanym okresie test dopiero pokazał się pozytywny. Wczesniej same nagatywne Więc i takie rzeczy się zdarzają Beta na pewno potwierdzi niepewność Powodzenia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 17:34
Li28