X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Owulacja
Odpowiedz

Owulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Zabusia95 Nowa

Wysłany: 30 listopada 2021, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam bardzo skąpe miesiączki 1-3 dni max lecz są skąpe dwie podpaski dziennie, lekarz nie reaguje A ja staram się o dziecko i niewiem czy mając takie okresy jest możliwe że zajde w ciążę i owulacja występuje? Czy ktoras miała skąpe okresy a zaszła w ciążę?

• myszajda Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2021, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli nie jesteś pewna czy masz owulację możesz to sprawdzić. Mierz temperaturę lub rób testy owulacyjne, obserwuj śluz i uzupełniaj wykres w aplikacji. 7 dni po wyznaczonej owulacji możesz zbadać progesteron, jego wynik wskaże czy owulacja faktycznie była. Innym sposobem jest monitoring u ginekologa. To tak po krótce, w internecie na pewno znajdziesz rozwinięcie tego co napisałam 🙂 powodzenia 🍀

Kira lubi tę wiadomość

💁‍♀️ 27
    💁‍♂️ 31
    04.11.21 ⏸️
    12 dpo- beta 78,9
    15 dpo- beta 282,1 🥰
    24.11- 6+1, bijące serduszko❤️
    13.11- crl 2,43 cm ❤️
    22.12- crl 3,95 cm ❤️
    03.01- prenatalne- synek 💙
    19.01- 110 gramów szczęścia 🥰
    15.02- 250 gramów 🥰
    01.03- połówkowe 🤞🍀

2nn3vfxm1vo7yhz1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ