Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Owulacja
Odpowiedz

Owulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Zabusia95 Nowa

Wysłany: 30 listopada 2021, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam bardzo skąpe miesiączki 1-3 dni max lecz są skąpe dwie podpaski dziennie, lekarz nie reaguje A ja staram się o dziecko i niewiem czy mając takie okresy jest możliwe że zajde w ciążę i owulacja występuje? Czy ktoras miała skąpe okresy a zaszła w ciążę?

• myszajda Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2021, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli nie jesteś pewna czy masz owulację możesz to sprawdzić. Mierz temperaturę lub rób testy owulacyjne, obserwuj śluz i uzupełniaj wykres w aplikacji. 7 dni po wyznaczonej owulacji możesz zbadać progesteron, jego wynik wskaże czy owulacja faktycznie była. Innym sposobem jest monitoring u ginekologa. To tak po krótce, w internecie na pewno znajdziesz rozwinięcie tego co napisałam 🙂 powodzenia 🍀

Kira lubi tę wiadomość

💁‍♀️ 27
    💁‍♂️ 31
    04.11.21 ⏸️
    12 dpo- beta 78,9
    15 dpo- beta 282,1 🥰
    24.11- 6+1, bijące serduszko❤️
    13.11- crl 2,43 cm ❤️
    22.12- crl 3,95 cm ❤️
    03.01- prenatalne- synek 💙
    19.01- 110 gramów szczęścia 🥰
    15.02- 250 gramów 🥰
    01.03- połówkowe 🤞🍀

2nn3vfxm1vo7yhz1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ