SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › Owulacja 10 dni przed okresem
Odpowiedz

Owulacja 10 dni przed okresem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Onaa97 Debiutantka

Wysłany: 31 grudnia 2024, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, mam pytanie czy jest możliwa owulacja 10 dni przed okresem?
    Mam cykle 34 dniowe i wydaje mi się że owulacje mam dopiero w 24 dniu cyklu.
    Czy któraś z was tak ma? Jest to możliwe? Czy zawsze wypada wam 14-15 dni przed okresem

• 94Donia12 Przyjaciółka

Wysłany: 31 grudnia 2024, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owulacja może się przesunąć, zazwyczaj jeśli się przesunie to i miesiączka się opóźnia kilka dni.

🙋🏻‍♀️94
    👨🏻‍🦱93

13.10.2016 20:10 🤰🏻💥
    SN 41+4
    Alan 🩵 4100g 62cm ❤️

14.09.2024 ⏸️
    02.10.2024 💔🖤

29.11.2024 ⏸️💞

13.08.2025 23:20🤰🏻💥
    SN 40+4
    Alicja 🩷 3710g 54cm ❤️
  • Namisa Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2025, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onaa97 wrote:
    Czy któraś z was tak ma? Jest to możliwe? Czy zawsze wypada wam 14-15 dni przed okresem

Możliwe, 15 dni fazy lutealnej to z moich obserwacji mało kto ma, zwykle to jest koło 12-13 i tyle jest w porządku. Mierz temperature i obserwuj śluz, wtedy będziesz wiedzieć dość dokładnie kiedy jest owu.

• Elza1234 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2025, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onaa97 wrote:
    1sza część cyklu jest ruchoma, może trwać 15 dni a może i 25. Po owulacji już jest stała długość cyklu mniej więcej.

age.png
  • Miminikna Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2025, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam owulacje zwykle w 14 dniu i moja faza lutealna trwa 10-11 dni.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ