X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Owulacja a infekcja - brak śluzu płodnego
Odpowiedz

Owulacja a infekcja - brak śluzu płodnego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • martyna.kr Znajoma

Wysłany: 21 września 2024, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, we wtorek (17dc) byłam na wizycie na której był widoczny pęcherzyk 20 mm z dwoma prawdopodobnymi komórkami. Pani Doktor kazała działać ♥️

Do lekarza zgłosiłam się bo podejrzewałam infekcję.
    Lekarz nie stwierdziła infekcji.
    Śluz miałam biały grudkowaty, ale lekarz uznała, że jest go tak nie wiele że nie stawiała by tu na infekcje.

Pytanie moje jest takie czy to możliwe, żeby zajść w ciążę bez śluzu płodnego? Podczas ostatniego tygodnia oprócz tego śluzu grudkowatego nie zauważyłam śluzu płodnego :(

Dodam że jestem na Glucophage XR 1000 ze względu na PCOS.

Będę wdzięczna za odpowiedź!

• dejzi36 Debiutantka

Wysłany: 21 września 2024, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tak mialam 2razy, byl pecherzyk i owulacja, ale brak sluzu plodnego - nie udalo nam się, chociaz lekarka mowila ze to nie zawsze tak jest ze nie wyjdzie..

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ