Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Owulacja a infekcja - brak śluzu płodnego
Odpowiedz

Owulacja a infekcja - brak śluzu płodnego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • martyna.kr Znajoma

Wysłany: 21 września, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, we wtorek (17dc) byłam na wizycie na której był widoczny pęcherzyk 20 mm z dwoma prawdopodobnymi komórkami. Pani Doktor kazała działać ♥️

Do lekarza zgłosiłam się bo podejrzewałam infekcję.
    Lekarz nie stwierdziła infekcji.
    Śluz miałam biały grudkowaty, ale lekarz uznała, że jest go tak nie wiele że nie stawiała by tu na infekcje.

Pytanie moje jest takie czy to możliwe, żeby zajść w ciążę bez śluzu płodnego? Podczas ostatniego tygodnia oprócz tego śluzu grudkowatego nie zauważyłam śluzu płodnego :(

Dodam że jestem na Glucophage XR 1000 ze względu na PCOS.

Będę wdzięczna za odpowiedź!

• dejzi36 Debiutantka

Wysłany: 21 września, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tak mialam 2razy, byl pecherzyk i owulacja, ale brak sluzu plodnego - nie udalo nam się, chociaz lekarka mowila ze to nie zawsze tak jest ze nie wyjdzie..

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ