X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Owulacja a infekcja - brak śluzu płodnego
Odpowiedz

Owulacja a infekcja - brak śluzu płodnego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • martyna.kr Znajoma

Wysłany: 21 września, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, we wtorek (17dc) byłam na wizycie na której był widoczny pęcherzyk 20 mm z dwoma prawdopodobnymi komórkami. Pani Doktor kazała działać ♥️

Do lekarza zgłosiłam się bo podejrzewałam infekcję.
    Lekarz nie stwierdziła infekcji.
    Śluz miałam biały grudkowaty, ale lekarz uznała, że jest go tak nie wiele że nie stawiała by tu na infekcje.

Pytanie moje jest takie czy to możliwe, żeby zajść w ciążę bez śluzu płodnego? Podczas ostatniego tygodnia oprócz tego śluzu grudkowatego nie zauważyłam śluzu płodnego :(

Dodam że jestem na Glucophage XR 1000 ze względu na PCOS.

Będę wdzięczna za odpowiedź!

• dejzi36 Debiutantka

Wysłany: 21 września, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tak mialam 2razy, byl pecherzyk i owulacja, ale brak sluzu plodnego - nie udalo nam się, chociaz lekarka mowila ze to nie zawsze tak jest ze nie wyjdzie..

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ