Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne OWULACJA. MONITORING
Odpowiedz

OWULACJA. MONITORING

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Justyna2800 Koleżanka

Wysłany: 30 lipca 2020, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:) jestem tutaj nowa. Byc może był już ten temat ale nie mogę znaleźć. Słuchajcie chodzę na monitoring cyklu, teraz drugi miesiąc. W pierwszym miesiącu pęchęrzyk miał 7mm i już nie urósł a w drugim cyklu ma obecnie 15mm i z obserwacji ginekolog stwierdziła że urósł tylko 1mm przez 2 dni :/ może się zdarzyć że jednak owulacja się przesunie?? Normalnie jestem załamana :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2020, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2020, 16:52

• Justyna2800 Koleżanka

Wysłany: 30 lipca 2020, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie ginekolog mówiła mi że jeśli w tym cyklu nie urośnie to przyszły stymulacja(to jest z lekiem clo? wiem tylko o nim z forum:)) Jutro idę na monitoring i się dowiem co dalej..

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2020, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2020, 16:52

• Justyna2800 Koleżanka

Wysłany: 30 lipca 2020, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję ☺️ oby się w końcu udało :(

• Annika Nowa

Wysłany: 3 sierpnia 2020, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na stymulacja pecherzyka dostałam aromek 2 x 1 tabl. W dniu monitoringu, oraz na drugi dzień, pęcherzyk urósł znacznie. Na pęknięcie dostałam zastrzyk ovitrelle, owulacja niby zaszła, starania były. Czekam na rezultat... Ale czuję że chyba mam zgubne nadzieję 😔

• Justyna2800 Koleżanka

Wysłany: 10 września 2020, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annika wrote:
    Ja na stymulacja pecherzyka dostałam aromek 2 x 1 tabl. W dniu monitoringu, oraz na drugi dzień, pęcherzyk urósł znacznie. Na pęknięcie dostałam zastrzyk ovitrelle, owulacja niby zaszła, starania były. Czekam na rezultat... Ale czuję że chyba mam zgubne nadzieję 😔
    I jak tam udało się? :) ja właśnie jestem pierwszy cykl na clo...

• Amj.anita Nowa

Wysłany: 18 września 2020, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak powinna być wielkość pęcherzyka w dniu owulacji?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ