Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne OWULACJA. MONITORING
Odpowiedz

OWULACJA. MONITORING

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Justyna2800 Koleżanka

Wysłany: 30 lipca 2020, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:) jestem tutaj nowa. Byc może był już ten temat ale nie mogę znaleźć. Słuchajcie chodzę na monitoring cyklu, teraz drugi miesiąc. W pierwszym miesiącu pęchęrzyk miał 7mm i już nie urósł a w drugim cyklu ma obecnie 15mm i z obserwacji ginekolog stwierdziła że urósł tylko 1mm przez 2 dni :/ może się zdarzyć że jednak owulacja się przesunie?? Normalnie jestem załamana :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2020, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2020, 16:52

• Justyna2800 Koleżanka

Wysłany: 30 lipca 2020, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie ginekolog mówiła mi że jeśli w tym cyklu nie urośnie to przyszły stymulacja(to jest z lekiem clo? wiem tylko o nim z forum:)) Jutro idę na monitoring i się dowiem co dalej..

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2020, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2020, 16:52

• Justyna2800 Koleżanka

Wysłany: 30 lipca 2020, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję ☺️ oby się w końcu udało :(

• Annika Nowa

Wysłany: 3 sierpnia 2020, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na stymulacja pecherzyka dostałam aromek 2 x 1 tabl. W dniu monitoringu, oraz na drugi dzień, pęcherzyk urósł znacznie. Na pęknięcie dostałam zastrzyk ovitrelle, owulacja niby zaszła, starania były. Czekam na rezultat... Ale czuję że chyba mam zgubne nadzieję 😔

• Justyna2800 Koleżanka

Wysłany: 10 września 2020, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annika wrote:
    Ja na stymulacja pecherzyka dostałam aromek 2 x 1 tabl. W dniu monitoringu, oraz na drugi dzień, pęcherzyk urósł znacznie. Na pęknięcie dostałam zastrzyk ovitrelle, owulacja niby zaszła, starania były. Czekam na rezultat... Ale czuję że chyba mam zgubne nadzieję 😔
    I jak tam udało się? :) ja właśnie jestem pierwszy cykl na clo...

• Amj.anita Nowa

Wysłany: 18 września 2020, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak powinna być wielkość pęcherzyka w dniu owulacji?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ