X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Owulacja nieregularna
Odpowiedz

Owulacja nieregularna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim 🥰

Od 2 miesięcy staramy się z narzeczonym o dzieciątko 🥹. Od miesiąca ma boleści lędźwi i podbrzusza, bardziej pachwiny i jakby krocza. Byłam u ginekologa wszytko w porządku, badania krwi również w porządku. Nie wiem czy to jakieś nerwobóle czy co 🫣 teraz w sierpniu nie czułam dni owulacyjnych a zawsze czułam jajnika. Boję się, że coś ze mną nie tak. Zrobiła testy w owulacyjne. Według kalendarza w te dni był negatywne a 6 dniu później miałam już pozytywne. Były próby starań więc może się udało🙏 jestem 4dpo kiedy powinnam zrobić test ciążowy ?

• Vilka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test ciążowy najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki choć te czule testy mogą wychwycic hcg ok 10 dpo

👰🤵 2017
    👶🩷 08.2023
    18.10.2024 ⏸️
    Niedoczynność tarczycy - letrox 100

Wizyta 7.11 0,5cm
    Wizyta 19.11 1,54cm ❤️169ud/min
    Wizyta 26.11 2,25cm
    Wizyta 21.12 6,74cm
    Prenatalne 23.12 6,9cm🩷 girl 164ud/min
    07.01 wizyta
    17.02 połówkowe
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ