Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Owulacja w 30 dniu cyklu
Odpowiedz

Owulacja w 30 dniu cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dargol Ekspertka

Wysłany: 1 listopada 2017, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta,
    Czy miałyście tak późną owulację i zaszłyście w ciąże, która zakończyła się sukcesem?? U mnie tak to właśnie wygląda...w tym 1 poronienie....Teraz strasznie się boję i zastanawiam się, czy to mogło być przyczyna poronienia??

nzjd9n73lhky3rsn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2017, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam tak jak Ty owu ok 29-30 dc i poronienie na przelomie 8-9 tyg samoistne,i tez sie zastanawialam czy bylo to zwiazane z pozna owulacja. gdzies czyt ze w przypadku poznej owu komorka jajowa jest slabszej jakosci.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ