Owulacja - zapłodnienie
-
Hej,
trochę mnie tu nie było, bo musiałam uwolnić głowę - trochę się udało, ale co miesiąc i tak jest płacz … poczucie “znowu się nie udało.”
Tyle tytułem wstępu. Dziewczyny - pytanie do bardziej ogarniętych ode mnie bo czytam różne info, Wam jakoś bardziej ufam.
Dzisiaj mam 15 dzień cyklu
Z 13 na 14 dzień cyklu w nocy miałam aż do brzucha rwanie jakby jajnika (pewna nie jestem). 14 rano jak wstałam zrobiłam test owu - wyszedł. Nie wiem czy już byłam po owu, czy jednak jeszcze przed.
Dwa dni wcześniej robiony był negatywny.
I teraz tak, 17.09 były przytulanki, 18.09 dostałam jednodniowej jelitówki na 24h, także 18.09 nie było nic. 19.09 nie było nic bo chłopa rozłożyło. Z 19.09 na 20.09 miało to klucie w nocy, a 20.09 ten test wyszedł pozytywny owu.
Dzisiaj w nocy 21.09 było ❤️(czyli z 20.09 na 21.09)
Dzisiaj będzie ❤️
Ja wiem, “szansa jest zawsze”, ale waszym zdaniem, jak duża?😂🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września, 17:08
-
Szansa jest zawsze, szczególnie że mówi się o seksie co 2-3 dni w ciągu całego cyklu teraz tylko poczekać czy nie pojawi się @
🧍♀️92 🧍♂️92 + 🐕 🐕
Starania od 04/24
Ona:
Niedowaga ❌, ferrytyna 26 ❌, b12 50% normy ❌ (4/09)
AMH 2,0
Monitoring owulacji ✅, cykle regularne ✅, histeroskopia z hp bez stanu zapalnego endo✅,
jajowody drożne ✅, hormony5dc+tarczyca ✅, hormony 7dp (prog 27,8, estradiol 165) ✅, cytologia ✅, wymazy zwykle+MUCHa (przeleczona ureaplasma) ✅, bad. kału (w tym giardia, helikobakter, owsiki) ✅, pozostałe badania krwi ✅
On:
Test hba 54% ❌
Stres oksy. 1,6 ❌
Reszta ✅
Oboje:
Suplementacja+żel ✅
I iui : 11/24
Plan na ten miesiąc: obie krzywe? +? -
A od kiedy się staracie ? Napisz coś więcej🧍♀️92 🧍♂️92 + 🐕 🐕
Starania od 04/24
Ona:
Niedowaga ❌, ferrytyna 26 ❌, b12 50% normy ❌ (4/09)
AMH 2,0
Monitoring owulacji ✅, cykle regularne ✅, histeroskopia z hp bez stanu zapalnego endo✅,
jajowody drożne ✅, hormony5dc+tarczyca ✅, hormony 7dp (prog 27,8, estradiol 165) ✅, cytologia ✅, wymazy zwykle+MUCHa (przeleczona ureaplasma) ✅, bad. kału (w tym giardia, helikobakter, owsiki) ✅, pozostałe badania krwi ✅
On:
Test hba 54% ❌
Stres oksy. 1,6 ❌
Reszta ✅
Oboje:
Suplementacja+żel ✅
I iui : 11/24
Plan na ten miesiąc: obie krzywe? +? -
Mantis2 wrote:Girl 🥹🤍 dziękuję 🥹❤️
Miesiąc w miesiąc to samo, mam nadzieję, że tym razem się uda ❤️ dziękuję dziewczyno, że chciało Ci się napisać 🥹
Wiem co przeżywasz, trzeba być w dobrej myśli i próbować się nie nakręcać co jest bardzo ciężkie 😅🩷🥰Mantis2 lubi tę wiadomość
-
Kc1234 wrote:A od kiedy się staracie ? Napisz coś więcej
W maju 2023 poroniłam (8 tydzień - puste jajo, miałam łyżeczkowanie)
Od września 2023 tak naprawdę się staramy, robię testy owulacyjne
Mój partner ma dzieci dorosłe z pierwszego małżeństwa
Ja zaszłam z nim w 4 cyklu starań
Badań nie chce robić póki co, a lekarz kazał mi uwolnić głowę bo ja wyniki mam dobre …Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września, 18:51
-