Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Owulka liczenie
Odpowiedz

Owulka liczenie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kiki842 Koleżanka

Wysłany: 10 grudnia 2024, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiem że pewnie to proste ale po poronieniu teraz pierwszyccykl był 25 dniowy, nie wiem jak teraz obliczyć kiedy wypada owulacja

• 94Donia12 Przyjaciółka

Wysłany: 10 grudnia 2024, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiki842 wrote:
    Dziewczyny wiem że pewnie to proste ale po poronieniu teraz pierwszyccykl był 25 dniowy, nie wiem jak teraz obliczyć kiedy wypada owulacja

Ja liczyłam normalnie według kalendarzyka który prowadziłam tak jakbym miała dalej 28 dniowe cykle, zresztą ja poznałam po śluzie kiedy mam owulację 😉

🙋🏻‍♀️94
    👨🏻‍🦱93

13.10.2016 20:10 🤰🏻💥
    SN 41+4
    Alan 🩵 4100g 62cm ❤️

14.09.2024 ⏸️
    02.10.2024 💔🖤

29.11.2024 ⏸️💞

13.08.2025 23:20🤰🏻💥
    SN 40+4
    Alicja 🩷 3710g 54cm ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ