X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne p/c plemnikowe kto Posiada?
Odpowiedz

p/c plemnikowe kto Posiada?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, chciałam,zapytać kto jest na forum posiadaczem w.w przeciwciał? Mam je w krwii po 5 latach starań wiem w końcu co jest na rzeczy ale czytając "internety" ciężko trafić na konkretna opinię czy jest szansa z leczeniem zajść w ciążę bez in vitro? Opinie sa podzielone piszą o leczeniu sterydami inseminacji a inni ze tylko in vitro. Chciałabym wiedzieć na waszych przypadkach. 20.01 mam wizytę u immunologa pierwsza z wynikami badań które zlecił. Wiem że mogę poczekać co powie ale się martwię i chciałabym znać inne podobne przypadki fajnie jakby były z happy endem .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 19:52

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2017, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Daria
    Jest wątek o przeciwciałach przeciwplemnikowych, ale wykrytych w badaniu nasienia u facetów. Nie wiem jak wygląda leczenie w przypadku u kobiet.

• Dariaa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Ewa dziekuję no wiem widziałam a ja mam u siebie w krwii mąż zrobił badania nie wiem czy On jest posiadaczem oby jednak nie...

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ