Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Papierosy
Odpowiedz

Papierosy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PolaLola96 Koleżanka

Wysłany: 17 sierpnia 2021, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was paliła papierosy i zaszła w ciążę?

• Nasti6 Przyjaciółka

Wysłany: 17 sierpnia 2021, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ja paliłam z pierwszym dzieckiem w wieku 20 lat zaszlam w ciaze , a z drugim dzieckiem w wieku 26 lat tez paliłam i zaszłam w obu przypadkach w pierwszych cs

• Monia66 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2021, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedys paliłam regularnie, potem mniej, ale więcej elektronika, w ciążę normalnie zaszłam.

qb3cj48ae751dsv6.png
  • PolaLola96 Koleżanka

Wysłany: 18 sierpnia 2021, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile przed staraniami rzuciłyście palenie ? ;) 😉

• PolaLola96 Koleżanka

Wysłany: 18 sierpnia 2021, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasti6 wrote:
    Ja paliłam z pierwszym dzieckiem w wieku 20 lat zaszlam w ciaze , a z drugim dzieckiem w wieku 26 lat tez paliłam i zaszłam w obu przypadkach w pierwszych cs

Ile mniej więcej rzuciłaś palenie przed staraniami?

• Nasti6 Przyjaciółka

Wysłany: 2 września 2021, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PolaLola96 wrote:
    Ile mniej więcej rzuciłaś palenie przed staraniami?

Wogle nie zuciłam poniewaz nawet nie zdazyłam w obie zaszłam w pierwszym miesiacu starań . Puzniej zaczełam ograniczać sie do minium dopiero

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2021, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2021, 13:19

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ