X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Partner za granicą
Odpowiedz

Partner za granicą

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Viking Debiutantka

Wysłany: 5 maja 2022, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy są tu kobietki, których partnerzy pracują za granicą? Mój 5 dni na wyjeździe 2 w domu. Staramy się rok ja już tracę nadzieję, że to wyjdzie. Niby wszyscy znajomi, którzy również pracują za granicą w końcu im się udało i to nawet nie raz, tylko kwestia jest jeszcze mojego PCOS😓 Ja już nie wiem co robić czy jest sens stymulować w ogóle skoro jego i tak nie ma.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2022, 09:07

• Sisi85 Przyjaciółka

Wysłany: 5 maja 2022, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Viking, miałam podobną sytuację, tyle że mąż zjeżdżał co kilka tygodni na tydzień/dwa. Ratowaliśmy się tym że na dni płodne ja jeździłam do niego , przewidywałam po prostu kiedy będą i na te dni brałam urlop :) W sumie i tak udało nam się zajść w czasie gdy mąż 3 tygodnie był w domu, ale tych wypraw do niego nie żałuję. Wprawdzie były trochę zajmujące ale co zwiedziłam to moje (mąż pracował w różnych lokalizacjach) i wspólnie spędzaliśmy czas, to były takie nasze małe święta. Głowa do góry, będzie dobrze! :)

• Viking Debiutantka

Wysłany: 5 maja 2022, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie problem w tym, że ja nie mam takiej możliwości jedynie przez okres wakacji. Chyba zrobimy stymulacje na miesiac wakacyjny i może się uda bo jednak inaczej tego nie widzę 😪

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2022, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viking wrote:
    Czy są tu kobietki, których partnerzy pracują za granicą? Mój 5 dni na wyjeździe 2 w domu. Staramy się rok ja już tracę nadzieję, że to wyjdzie. Niby wszyscy znajomi, którzy również pracują za granicą w końcu im się udało i to nawet nie raz, tylko kwestia jest jeszcze mojego PCOS😓 Ja już nie wiem co robić czy jest sens stymulować w ogóle skoro jego i tak nie ma.
    U nas było podobnie, latałam do UK do narzeczonego praktycznie co weekend lub on przylatywal do PL. Owulka zazwyczaj igrała nam na nosach i przychodziła w środę lub czwartek 🙈 też mam pcos, zaszliśmy pierwszym cyklu stosowania metforminy. Dodatkowo fertistim i olej z wiesiołka.
    Czy Twój partner robił badania?

• Viking Debiutantka

Wysłany: 11 maja 2022, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    conte wrote:
    U nas było podobnie, latałam do UK do narzeczonego praktycznie co weekend lub on przylatywal do PL. Owulka zazwyczaj igrała nam na nosach i przychodziła w środę lub czwartek 🙈 też mam pcos, zaszliśmy pierwszym cyklu stosowania metforminy. Dodatkowo fertistim i olej z wiesiołka.
    Czy Twój partner robił badania?
    Ja metformine biorę już na długo przed staraniami, mój partner też. Tak to zrobiliśmy jako pierwsze i są w porządku.

• Viking Debiutantka

Wysłany: 11 maja 2022, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ja odkąd wiem o pcos suplementuje sie inozytolem nawet sa fajne efekty. Chlop najpierw przyjmowal profertil (polecony przez lekarza) a teraz testujemy fertistim dla mężczyzn. No i od tego cyklu chcę spróbować z nac może to pomoże 🤞

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ