X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pasek Swietego Dominika
Odpowiedz

Pasek Swietego Dominika

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niunka87 Przyjaciółka

Wysłany: 4 lutego 2018, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc
    Chcialabym sie spytac czy jest moze tutaj ktos kto nosi pasek Swietego Dominika ?
    Czy udalo Wam sie zajsc w ciaze ?

Szczesliwa mama 2015 :)
    staramy sie o drugie
  • puma Debiutantka

Wysłany: 2 czerwca 2018, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka jak ten pasek zadziałał?

2014 -rozpoczęcie starań
    2016 PRL 25, mąż-HBA 64%,
    2017 - laparo =endometrioza I/II, jeden (lewy) niedrożny
    2018 - MTHFR - heterozygota mieszana - prof. Giedel z Katowic stwierdził, że tego się nie leczy i nie zapisał leków
    2019 - mąż operacja żylaków, u mnie kolejna laparo (ZAbrze) wszystko drożne, 6% moziacyzm w kier. zespołu Turnera,
    2020 - trafna diagnoza dr Paśnika z APC analizy Łódź - mój organizm odrzuca zarodek na wczesnym etapie, w pierwszych dniach spóźniającego się okresu test pozytywny - włączone leczenie encortonem - dziś zaawansowana ciąża, dziecko zdrowe..... nie traćcie nadziei - powodzenia - omijajcie Angelius Katowice (tam nam powiedziano, że z takimi wynikami naturalnej ciąży nie będzie na pewno), Ligota -leczenie dla par z NFZ -strata czasu - prowadzi to nieprzyjemny gość mający na wszystko wy......e
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nosiłam. Zadziałał.

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2018, 01:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest już wątek poświęcony paskowi i modlitwie do sw.Dominika.
    Ja modliłam się ok.rok i nosiłam pasek, póki co w ciąży nie jestem.
    Nie przestałam wierzyć, ale jakoś nadzieje są mniejsze i zapał minął jakoś...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ