PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewi28 wrote:Staraczka przykro mi...ja tez juz nawet nadziejo sobie nie robię.nawet testów nie kupuje bo okres i tak przychodu.szkoda kasy i nerwów
bardzo dobrze wiem co czujesz niestety. Ale ja mam takie myślenie że im bardziej człowiek ma wyrypane tym szybciej zaskoczy. Z każdym cyklem widzę że mniej sie spinamy z mężem.
A który to Twój cykl Ewi?07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Pati88 wrote:bardzo dobrze wiem co czujesz niestety. Ale ja mam takie myślenie że im bardziej człowiek ma wyrypane tym szybciej zaskoczy. Z każdym cyklem widzę że mniej sie spinamy z mężem.
A który to Twój cykl Ewi? -
staraczka24 wrote:niby dzos 10 dpo dopiero.. iskierke nadziei. chyba mam zr moze za dwa trzy dni bedzie jakis cien chociaz..
Na szczęście jutro jadę na wakacje na weekend i nie będę miała okazji do siedzenia i myślenia. Będę za to chodzić i myśleć I pewnie za dwa dni zrobię test, a jak będzie negatywny, to i tak będę miała nadzieję, że coś wyjdzie 14dpo!
Chyba większość dziewczyn tak ma i ciężko coś na to poradzić
Co zabawne, teraz strasznie mnie korci, żeby zrobić test, bo weszło mi to już w nawyk przez ostatnie dwa dni... ale nie zrobię, bo to już by było przegięcie
Trzymam kciuki za nas obie, może akurat!
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
ja straciłam nadzieję na ten cykl... jakoś w głowie mi się kiełbi, ze ze mną coś nie tak... choć umówiliśmy się z M,że jak jeszcze jeden cykl nie zaskoczy to pójdzie na badania i on i ja takie głębsze... tak bardzo chciałam być wiosenną mamą ale się nie udało ale gdzieś tak wierzę, że widocznie tak musi być, że ktoś dla mnie coś innego zaplanował...
mi88 lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czegoś nie rozumiem i mam tak pierwszy raz. To 8dc a od godzoiny 19 boli mnie jajnik i mam tone śluzu. Zgłupiałam bo chyba troche za wcześnie na owu (normalnie mam 17dc). Dodatkowo ten śluz jak pisałm wcześniej jest różowy (takie nitki). Już nie wiem o co chodzi. No ale nie mam testów owu i pozostaje tylko działać i na nowo liczyć że @ nie przyjdzie:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2017, 22:51
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Pati88 wrote:czegoś nie rozumiem i mam tak pierwszy raz. To 8dc a od godzoiny 19 boli mnie jajnik i mam tone śluzu. Zgłupiałam bo chyba troche za wcześnie na owu (normalnie mam 17dc). Dodatkowo ten śluz jak pisałm wcześniej jest różowy (takie nitki). Już nie wiem o co chodzi. No ale nie mam testów owu i pozostaje tylko działać i na nowo liczyć że @ nie przyjdzie:)
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
hmm nie umiem heh nigdy nie próbowałam. Chyba muszę się podszkolić w tym temacie ale dzięki:)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
Ja wczoraj dopiero pęcherzyk 14 mm, w sb kolejny monitoring, więc jeszcze czekam z wyznaczeniem terminu testowania. Mam nadzieję, że da radę urosnąć.22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTrochę mnie tu nie było. Możecie zerknąć na mój wykres? Jest na co liczyć? Ten spadek zrobił mi sporą nadzieję i walczę teraz ze sobą żeby nie testować już dzisiaj Niby jestem na luteinie, ale po zaczęciu brania temperatura nie skakała, więc trochę mnie to dziwi teraz.